«X Faktors» skatītāji: atšālējusies kola, tautas debilizācija, negodīga žūrija...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

3. septembra vakarā startēja vēl līdz šim Latvijā nepieredzētais un ilgi gaidītais dziedošo talantu šovs «X Faktors». Šova pirmais raidījums piesaistījis teju pusmiljonu jeb vairāk nekā 472 000* Latvijas skatītāju uzmanību. Tomēr arī sociālā vide «uzkarsa» no šova vērtēšanas komentāriem. Jāatzīst, ka lielākā daļa nebija visai slavējoši... Vai tiešām šī ir apriešana bez iemesla?

«X Faktora» pirmais raidījums skatītājus pārsteidza ar žūrijas locekļu (mūzikas producents Reinis Sējāns, grupas «Prāta vētra» ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa, mūziķis Intars Busulis) attieksmi - daudzi pauda viedokli, ka tā bijusi neobjektīva un nevienam, pat profesionālim, nav tiesību ar saviem vārdiem aizskart citus.

Skatītāji sociālajā vidē arī nekautrējās melni pajokot, skatoties šovu.



* Kantar TNS, TV Metri, 2017. gada 3.septembris, vecuma grupa 4+, provizoriskie dati laikā no 20.27 līdz 22.52.

Kā zināms, atlašu raidījumu uzdevums ir atlasīt labākos no labākajiem pretendentiem uz nākamo kārtu – krēslu izaicinājumiem, kuros jau katram žūrijas pārstāvim tiks dots uzdevums izvēlēties sev četrus pretendentus pēc kategorijas: 16-25 gadi, 25 un vairāk gadu, kā arī vokālās grupas.

Pēc krēslu izaicinājumiem uz nākamo kārtu – fināla sērijām, kas tiks pārraidītas tiešraidē, nokļūs 12 pretendenti. Žūrija sāks darbu pie pretendenta unikālā skatuves tēla radīšanas un attīstīšanas, un astoņu nedēļu garumā noritēs muzikāla cīņa par iespēju iegūt galveno balvu – 10 000 eiro. Uzvarēs tas, kurš spēs apliecināt sava talanta daudzpusību un oriģinalitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu