Radio Naba «Baltās nakts» laikā tiešraidē no braucoša tramvaja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Atzīmējot latviešu dzejnieka Eduarda Veidenbauma 150 gadu jubileju, Latvijas Radio 6 – LU Radio NABA raidīs tiešraidē no tramvaja, kas kursēs maršrutā Ausekļa iela – 2. Meža kapi. No plkst. 18.00 līdz 3.00 naktī, ikviens elektriskās dzejas tramvaja viesis varēs klātienē baudīt balsu, dzejas, dziesmu, spēļu un kustīgu bilžu veidotu sintēzi, kas veidos audiālu skaņu tiltu starp diviem gadsimtiem, kad dzīvoja Veidenbaums, un mūsdienām.

Tramvaja braucienu laikā tiks atvērts un šķetināts «Radio NABA» producētais elektroniskās deju mūzikas oriģinālmūzikas albums ar Eduarda Veidenbauma vārdiem «Vaidi un gaidi», programmu papildinās dzīvās mūzikas koncerti, dzīvie dzejas lasījumi, skaņu laboratorijas, teatrālas intermēdijas, radošumu raisošas improvizācijas spēles un stāsti par «Baltās nakts» programmu. Tiešraidē būs dzirdamas muzikālās apvienības «Hipstokrātija», «RIGA Reggae», teatrāli muzikālā apvienība «Veidenbaums ir OK», mākslinieki Jānis Irbe, Pēteris Draguns, Roberts Gobziņš, Latvijas Radio Baltā dzejas slama uzvarētāji un «Radio NABA» ētera instruktori, kā arī tematiskas vizualizācijas un digitalizētas mūsdienu aktuālo dzejnieku balsis. Jāatzīmē, ka radio tiešraides studija tramvajā kopā ar kocertprogrammu ir nebijis notikums plašajā pasaulē.

Tramvajs apstāsies katrā pieturā, brauciens ir bezmaksas, un e-talons nav jāreģistrē. Pilnu pasākuma programmu un tramvaja braukšanas sarakstu var atrast www.baltanakts.lv un www.naba.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu