«Lieliskā gadsimta» zvaigzne attiecību seriālā «Nakts karaliene»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 2. oktobra darbdienās plkst. 18.55 kanālā LNT būs skatāms jauns Turcijas seriāls «Nakts karaliene», kurā galveno lomu atveidos «Lieliskā gadsimta» zvaigzne Mirjama Uzerli. Tas būs sirdi plosošs stāsts par jaunu, pievilcīgu sievieti vārda Selīna, kura satiek vīrišķīgo Kartalu un neprātīgi iemīlas. Viņi ļaujas kaislīgam romānam, kura rezultātā dzimst dēls, bet vienu gan izskatīgais turks noklusē – viņš ir precējies... un dzīve sagriežas kājām gaisā!

Reti kurš seriālu cienītājs, nebūs pamanījis rudmataino sultānieti Hirremu no pasaulslavenā Turcijas seriāla Lieliskais gadsimts, ko joprojām rāda kanāls LNT. Jau itin drīz simpātisko turku aktrisi varēsim skatīt jaunā – sievišķīgas siržu lauzējas Selīnas lomā, kur piedzīvos gan kaismīgu mīlestību, gan sāpīgu šķiršanos un nokļūšanu mīlas trīsstūrī vienas ģimenes ietvaros. Tas būs kaislību un spēcīgu emociju ceļojums ikvienam seriālu cienītājam.

Foto: publicitātes

Pašas aktrises dzīve nav bijusi rozēm kaisīta, tādēļ liktenīgās sievietes loma viņai ļoti piestāv un skatītājiem ļaus novērtēt viņas izjusto aktierspēli un emocijas daudz patiesāk. Kad Mirjamai seriāla Lieliskais gadsimts filmēšanas laikā grūtniecības dēļ nācās pamest Hirremas lomu, viņu pazemoja mīļotais vīrietis Džans Atešs, kurš aicināja pārdomāt lēmumu par bērna laišanu pasaulē. Aktrisi metās aizstāvēt tūkstošiem seriāla faņu, lai gan Turcijas morālie likumi neatbalsta ārlaulības attiecības. Pēc saceltās vētras un sabiedrības spiediena gaidāmā bērna tēvs tomēr atzina savu necienīgo rīcību un atvainojās ne tikai Mirjamai, bet visai Turcijas sieviešu kopienai. 2014. gadā aktrisei piedzima meitiņa Lara, un kādu laiku viņa dzīvoja Vācijā un piedalījās dažos ar televīziju un reklāmu saistītos projektos.

Atšķirībā no seriāla Lieliskais gadsimts sultānietes tēla jaunajā seriālā Nakts karaliene no rudmates nebūs ne vēsts. Viņa ir lieliskā formā, ko apliecina arī daudzie sociālo mediju ieraksti. Viņa uzsver, ka līdz ar meitas piedzimšanu viņa ir kļuvusi laimīgāka un ir gatava jaunām, ilgstošām attiecībām, kas viņas dzīvē ieviesīs harmoniju un mieru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu