Būs vērojama Lielbritānijas detektīvseriāla «Vera» septītā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No piektdienas, 29.septembra, LTV1 piektdienu vakaros plkst.21.15 būs vērojama Lielbritānijas detektīvseriāla «Vera» septītā sezona.

Izmeklētāja Vera ir parasta sieviete neparastā amatā. Mācījusies no skarbākajām dzīves dienām, viņa saglabā optimistisku skatu uz pasauli. Viņai ir laba humora izjūta, Vera ir ļoti piezemēta - izmeklētājai nepiemīt ne kripata uzpūtības, lai gan viņa var būt skarba pret padotajiem. Dziļi sirdī viņa slēpj gadiem ilgušu vientulību, taču ārēji to slēpj aiz skarbas ironijas maskas.

«Vera 7» sāksies ar to, ka Džemmu atradīs mirušu uz mežonīgas un neskartas salas, kas atrodas pavisam netālu no Nortamberlendas. Viņas māsa Alise aizdomās tur Džemmas mīļoto vīrieti, kurš mēģinājis piespiest pārdot māsām piederošo ģimenes fermu. Vera noskaidro, ka aizdomās par slepkavību varētu turēt Džemmas kolēģus. Kā izrādās, arī pati Džemma sev līdzi paņēmusi noslēpumus, kas saistīti ar viņas privāto dzīvi.

Veras lomu atveido labi pazīstamā un titulētā britu aktrise Brenda Bletina, kas ir vairākkārt nominēta Oskaram, tostarp par lomu Maika Lī filmā «Noslēpumi un meli», par kuru ieguvusi «Zelta globusu».

Detektīvseriāls «Vera» iemantojis popularitāti ne tikai Lielbritānijā, bet ticis pārraidīts arī daudzās valstīs Eiropā un ārpus tās.

Tieši seriāla septītā sezona bijusi līdz šim skatītākā, Lielbritānijā sasniedzot astoņus miljonus lielu auditoriju.

Jau zināms, ka seriāls «Vera» turpināsies - jūnijā sākta astotās sezonas filmēšana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu