Pirmizrāde drāmai «Tēvi un meitas» ar titulētiem aktieriem lomās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 29. septembrī, plkst. 22.05 LTV7 ēterā būs pirmizrāde 2015. gadā uzņemtajai ASV un Itālijas drāmai «Tēvi un meitas».

Filma stāsta par to, kā ar Pulicera balvu apbalvots rakstnieks Džeiks autokatastrofā zaudē savu mūža mīlestību un vienatnē audzina piecgadīgo meitu Keitiju. Pārvarējis vainas izjūtu par sievas nāvi, viņš cīnās gan ar tēva ikdienas pienākumiem, gan pret valdonīgajiem radiniekiem, kuri grib atņemt viņam Keitiju.

Filmas stāstījums caurvij aizvadītā gadsimta astoņdesmitos gadus, kuros notiek Džeika cīņa par savu meitu, un mūsdienas, kur sastopam jau pieaugušo trīsdesmitgadnieci Keitiju, kura nespēj izveidot attiecības ar mīļoto cilvēku.

Filmu veidojis itāļu režisors Gabriele Mučino, bet lomās darbojas spilgts un titulēts aktieru ansamblis - Rasels Krovs, Amanda Saifreda, Džeina Fonda, Ārons Pols un citi.

«Tēvi un meitas» tika uzņemta ASV, Pensilvānijas štatā. Tās kases ieņēmumi sasniedz 5,1 miljonu ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu