Ēterā atgriezīsies iemīļotā un populārā skolēnu erudīcijas spēle «Gudrs, vēl gudrāks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No piektdienas, 6.oktobra, LTV1 ēterā plkst.19.05 atgriezīsies iemīļotā un populārā skolēnu erudīcijas spēle «Gudrs, vēl gudrāks». Pirmie spēli sāks sesto klašu skolēni.

Latvijas skolēni jau mēnesi kā atgriezušies skolas solos, satikti draugi, stundu saraksts jau iegaumēts, nu laiks skolas somas kravāt arī Valteram Frīdenbergam un Kasparam Ozoliņam. Viņi ir gatavi jau piekto sezonu satikt savus draugus Latvijas Televīzijas studijā un pie televizoru ekrāniem, lai kopā meklētu atbildes uz āķīgiem jautājumiem, pārbaudītu savas zināšanas un sacenstos ar citiem.

Arī šogad LTV raidījumā «Gudrs, vēl gudrāks» spēles noteikumi nemainīgi - skolēni sacentīsies studijā, līdzi ņemot savu iemīļotāko skolotāju un uzticamākos klases biedrus, bet jūs, skatītāji, savas zināšanas varēsiet pārbaudīt, vai nu mēģinot atbildēt uz jautājumiem, vai spēlējot «Gudrs, vēl gudrāks» aplikāciju savos viedtālruņos vai planšetēs.

Kā jau jubilejas gadā pieņemts, būs arī dažādi pārsteigumi - gan spēles uzdevumos, gan visus gaida jaunas balvas. 288 bērni no visas Latvijas brauks ciemos pie mums, lai piedalītos spēlē, bet pie 48 skolēniem ciemos dosies Kaspars ar Valteru.

6. oktobra raidījumā piedalīsies - Alma Pumpure (Andreja Upīša Skrīveru vidusskola), Ernests Lazdāns (Vārkavas vidusskola), Meisija Sproģe (Salacgrīvas vidusskola), Rūdis Freipičs (Jaunmārupes pamatskola), Sabīne Kudle (Ādažu vidusskola), Samanta Herbsta (J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskola), Zane Keiša (Stacijas pamatskola), Elza Pilāne (Rīgas 69.vidusskola), Rainers Mozulis (Dobeles 1.vidusskola), Adriāns Piliksers (Privātā sākumskola «Namiņš»), Austra Krone (Oskara Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskola), Laura Leoho (Jelgavas 4. sākumskola).

Lai gudra, izdomas pārpilna un jautra ir LTV spēles «Gudrs vēl gudrāks» piektā sezona!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu