«Svešā seja» izkonkurē «Viņas melo labāk»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Septembrī, līdz ar rudens sezonas sākšanu, TV3 skatīšanās laika daļa augusi par 1,9 procentu punktiem, kas ir augstākais kāpums starp visiem televīzijas kanāliem, liecina Kantar TNS dati. Skatītāko septembra programmu TOP pirmās astoņas vietas ieņem pārraides, kas veidotas un pārraidītas MTG TV Latvia kanālos.*

Kanāls TV3 rudens sezonu iesāka ar dažādiem programmu jaunumiem, piedāvājot gan labāko no pašmāju izklaides, gan sniedzot kvalitatīvu, analītisku un uzticamu informāciju dažādos Latvijā veidotos ziņu raidījumos.

Rudens karstākais notikums - FIBA Eiropas čempionāts basketbolā vīriešiem - pie TV ekrāniem ir sevi attaisnojis ar uzviju, jo guvis skatītāju vidū strauju popularitātes pieaugumu. Latvijas basketbola izlases spēlēm tiešraidē kanālā TV3 tobrīd juta līdzi teju 1/3 Latvijas skatītāju. 1. un 2. vietu septembra skatītāko programmu topā ieņem spraigās spēles: Latvija - Slovēnija un Latvija - Turcija, kas arī iegājušas vēsturē kā visskatītākais basketbola notikums televīzijā.

Septembrī TV3 sākās vērienīgais jauno dziedošo talantu šovs «X Faktors», kura četras pārraides ir kļuvušas par 3. skatītāko septembra notikumu, sapulcējot teju 680 tūkstoši skatītāju. Uzreiz aiz «X Faktora» TV skatītāji ar interesi sekojuši līdzi jaunajam darba dienu rituālam - seriālam «Svešā seja». Seriāla varoņu dzīves līkločiem pie TV ekrāniem sekojuši līdzi 520 tūkstoši skatītāju.

Septembrī 17. dzimšanas dienu svinēja skatītāju iemīļotākais darbdienu raidījums «Bez Tabu», kas nemainīgi saglabā savas pozīcijas arī skatītāko programmu sarakstā. Pārliecinoši skatītāko raidījumu TOPā atrodas arī vasaras karstākais seriāls «Viņas melo labāk», kura 5. sezonas notikumi mūs priecēja visas vasaras garumā. Savukārt aiz seriāla ierindojas LNT skatītākā pārraide - realitātes šovs «Lauku sēta», kura notikumi ar katru epizodi uzņem lielākus apgriezienus. Skatītāji izvēlas sekot līdzi arī TV3 un LNT informatīvā bloka raidījumiem - «TV3 Laika Ziņas», «LNT Sporta un laika ziņas» un «Nekā personīga».

Programmu TOP* 2017. gada septembrī:

1. Eiropas meistarsacīkstes basketbolā. Latvija - Slovēnija, 10.6 reitings

2. Eiropas meistarsacīkstes basketbolā. Latvija - Turcija, 8.1 reitings

3. X Faktors, 7.9 reitings

4. Svešā seja, 6.7 reitings

5. Bez Tabu, 6.5 reitings

6. Viņas melo labāk, 6.3 reitings

7. Lauku sēta, 6.0 reitings

8. TV3 Laika ziņas, 5.9/ reitings

*Dati: Kantar TNS, TV Metri, lineārā TV, vecuma grupa: 4+, periods 01.08.2017.- 30.09.2017.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu