«X Faktors»: emocijām bagātā cīņā noskaidroti 12 fināla sēriju pretendenti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Seši emocijām bagāti «X Faktora» raidījumi - četras atlases un divi krēslu izaicinājumi - ir aiz muguras. Klāt trešā kārta - fināla sērijas, un tajās startēs 12 spožākie pretendenti, kuru turpmāko dalību šovā noteiks žūrijas un skatītāju balsojums.

Spožākie talanti šovā «X Faktors» vēl tikai dzims, un labākie priekšnesumi gaidāmi tiešraidēs no 15.oktobra. Šova fināla sēriju startam mentori Aija Auškāpa, Intars Busulis un Reinis Sējāns atlasījuši 12 labākos pretendentus, kuriem palīdzēs izkopt savu talantu un skatuvisko tēlu.

Busuļa pārziņā ir kategorija 25+, un viņa komandā būs Aivo Oskis, Edgars Kreilis, Nadežda Maņkeviča un Līga Rīdere. Savukārt Sējāns, kura paspārnē ir vokālie ansambļi, strādās ar šo četrinieku: «Fellas», «The Stones», «Tautumeitas» un «Koukie band». Abiem iepriekš pieminētajiem sastāviem pievienojas arī Auškāpas noskaidrotais 16-25 gadu pretendentu sastāvs: Adriana Miglāne, Alise Haijima, Artūrs Gruzdiņš un Roberts Memmēns.

Fināla sērijas būs kā koncerti, kas veltīti konkrētai muzikālai tematikai, un ikviens varēs dziedāt līdzi gan pasaules hitiem, gan tautā iemīļotām un zināmām melodijām. Taču tas nav viss – gaidāmi arī vakari, kas būs balstīti uz skatītāju izvēli.


Taču ikreiz kādam pretendentam šovs būs jāpamet, un to noteiks žūrijas un skatītāju balsojums. Tikai trīs labākie pretendenti nokļūs līdz finālam 3. decembrī un sacentīsies par galveno balvu – 10 000 eiro un sadarbību ar Sony Music.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu