Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Džeimijs Fokss pikantā seksa ainā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tikai pavisam nesen publiski apstiprinājušās baumas par bijušās Toma Krūza sievas, kinoaktrises Keitijas Holmsas (Katie Holmes) romānu ar kolēģi Džeimiju Foksu (Jamie Foxx), taču Fokss jau ir spiests pievērt acis un laisties jaunā dēkā, tiesa, uz ekrāna.

49 gadus vecais «Oskara» balvas ieguvējs Fokss nofilmējies pikantā ainā jaunā «Showtime» komēdiju seriālā «White Famous», kurā redzams mīlas ainā ar kādu kailu, bet ļoti daiļu bruneti.

Foto: Ekrānuzņēmums

Daudziem skatītājiem mute, visticamāk, paliks vaļā, jo aina tiešām ir atklāta. Fokss gan ir apģērbies, taču viņa daiļā partnere - pilnīgi kaila.

Pāris bauda vētrainu seksu, līdz tiek iztraucēts.

Gaidām jauno sēriju!

Foto: Ekrānuzņēmums

Atgādinām, ka Holmsas un Foksa romantiskā parādīšanās sabiedrībā septembrī notikusi piecus gadus pēc Holmsas un Krūza laulības šķiršanas, kas tika pabeigta 2012. gada augustā.

Šķiršanās līgumā Holmsa apņēmusies piecus gadus neparādīties sabiedrībā ar jaunu mīļoto apmaiņā pret 4,8 miljoniem dolāru bērna aprūpei un pieciem miljoniem viņai pašai, vēsta tīmekļa izdevums «Radar Online».

«Viņai varēja būt romantiskas attiecības, bet tās nevarēja notikt publiski,» apliecināja informēts avots.

Holmsas un Foksa romāns esot sācies jau 2013. gadā, taču pāris izvairījies no publicitātes, ievērojot šķiršanās līguma nosacījumus.








KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu