«X Faktora» izmaiņas: Roberta Memmēna vietu ieņem Lauris Bergmanis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šova «X Faktors» žūrijas pārstāves un mentores Aijas Auškāpas vadītajā kategorijā 16-25 gadi cīņu par uzvaru neturpinās Roberts Memmēns. Memmēna vietu fināla sērijās ieņems 18 gadus jaunais Lauris Bergmanis, kurš raidījumā izpildīja dziesmu, kas bija veltīta brālim – «Brother». Bergmanis pēc priekšnesuma «ieguva» krēslu, ko vēlāk nācās pamest, jo tas tika piešķirts Memmēnam.

Kā atklāj Memmēns:«Ja godīgi, es neticēju, ka varēšu «X Faktorā» nokļūt tik tālu. Iekšēji jau kādu laiku vēlējos savus spēkus izmēģināt kā solomākslinieks, tādēļ arī pieņēmu izaicinājumu – pieteikties «X Faktora» digitālajā atlasē. Liels bija man pārsteigums, kad uzzināju, ka esmu iekļuvis šovā, bet vēlāk jau krēslu izaicinājumos un Aijas Auškāpas komandā. Taču jau vairākus gadus dziedu arī grupā «Framest», kurā esmu bass, un šova atlašu norises laikā mana un pārējo grupas biedru sadarbība neapstājās. Ar grupu tika veidoti dažādi kopīgi nākotnes plāni un tā sakrita, ka tiku šova fināla sērijās, bet to laikā ir iekritusi grupas pasaules tūre.»

Jau šo svētdien, 15. oktobrī, sāksies «X Faktora» fināla sērijas, kurās startēs 12 spožākie pretendenti trīs kategorijās: 16-25 gadi, 25+ un vokālie ansambļi. Pretendentu turpmāko dalību šovā noteiks žūrijas pārstāvju un skatītāju balsojums.

Visi «X Faktora» atbalstītāji – fani, draugi, ģimenes un citi – ik svētdienas vakaru aicināti arī klātienē Rīgas Kinostudijā just līdzi pretendentiem. Biļetes var iegādāties te:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu