TVNET Kannās intervē jauno kara drāmu un spiegu seriālu zvaigznes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

TVNET bija ekskluzīva iespēja piedalīties divu lielisku «National Geographic» un «Fox» TV projektu prezentācijās Kannās, kurās bija iespēja ne vien uzzināt detalizētāk par katru no TV projektiem, bet arī intervēt pašas zvaigznes. Kamēr intervijas (ar seriāla «House of Cards» un «Taboo» zvaigzni Maiklu Kelliju un kino zvaigzni Marku Strongu ir tapšanas procesā vari aplūkot foto un iepazīties ar TV produktu konceptu.

«Long Road Home» (Ilgais ceļš mājup)

"National Geographic" mini seriāls "Ilgais ceļš mājup" ("The long road home") atklās varonīgo cīņu par izdzīvošanu Irākas kara laikā, kad pirmā kavalērijas divīzija no Teksasas piedzīvoja negaidītu uzbrukumu Bagdādē. Šī diena militārajās hronijās vairāk zināma kā "Melnā svētdiena". Seriāls tiks dalīts divās daļās. Vienā tiks rādīta karavīru perspektīva - cīņa par izdzīvošanu, savstarpējās attiecības, bet otrā Teksasā palikušās karavīru ģimenes, viņu pārdzīvojumi, šausmas un ellīgās 48 stundas, kad tika gaidīts ļaunākais. Tas būs stāsts pa drosmi, pašaizliedzību, līdzpārdzīvošanu un kara noteikumu maiņu Irākā. Galvenajās lomās: Maikls Kellijs ("Kāršu nams"), Džeisons Riters ("Fredijs pret Džeisonu"), Keita Bosforta ("Supermens atgriežas", "21"), Džeremijs Sisto ("Likums un kārtība", 'Bīstamā pilsēta") un citi populāri aktieri..Seriāls kanālā "National Geographic" tik demonstrēts no 12.novembra, svētdienās plkst. 21.00.

Jau novembrī lasi TVNET intervija ar seriāla galvenās lomas atveidotāju, seriāla «House of Cards» un «Taboo» zvaigzni Maiklu Kelliju u.c. seriāla veidotājiem!

«Deep State» (Slepenā vara)

FOX seriāls "Slepenā vara" ("Deep state") ir viens no 2018. gada gaidītākajiem trilleriem. Tas stāstīs par Maksu Īstonu, bijušo spiegu, kurš atgriežas laukā, lai atriebtu sava dēla nāvi. Taču viņš nonāk slepena izlūkdienesta sazvērestības karā, lai tie gūtu peļņu no haosa, kas apņēmis Tuvos austrumus. Seriāls uzdos jautājumus - vai var aizbēgt no savas pagātnes? Vai mums tiek dota tāda otrā iespēja? Tas atklās nežēlīgo spiegu pasaules realitāti, kurā sirdsapziņas uzliesmojumi var maksāt spiega un viņa tuvāko dzīvības. Maksa Īstona lomā pasaulslavenais daudzu ļaundaru atveidotājs aktieris Marks Strongs (Mark Strong), (Kingsman: Slepenais dienests", "Šerloks Holmss", "Imitācijas spēle"). Vēl galvenajās lomās "Troņu spēle" zvaigzne Džo Dempsijs (Joe Dempsie) un beļgu aktrise Līna Renē (Lyne Renee) ("Sašķeltais").

TVNET bija tā unikālā iespēja intervēt kino zvaigzni Marku Strongu (Kingsman: Slepenais dienests", "Šerloks Holmss", "Imitācijas spēle"). Interviju lasi drīzumā TVNET Izklaidē!

Nevaru nepalielíties:) #deepstate #markstrong Dríz @tvnet_lv !

A post shared by gerditta (@gerditta) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu