Žaklīna izveidojusi jaunu TV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijā šodien atklās jaunu izklaides televīzijas (TV) kanālu «iTV». «iTV» ir neatkarīgs nišas kanāls, kas skatītājiem piedāvā pašu veidotus raidījumus, kas jau tagad pieejami Latvijas lielāko televīzijas pakalpojumu nodrošinātāju tīklos. Jauno kanālu izveidojusi TV producente un režisore Žaklīna Cinovska.

Viņa skaidroja, ka minētais TV kanāls izveidots, jo Latvijā ir vieta nišas kanālam, piedāvājot kvalitatīvu un aizraujošu izklaidi, tostarp oriģinālraidījumus.

Sākot rudens sezonu, «iTV» piedāvā tādus izklaides žanra raidījumus kā «AutoPlay», «Melomānija», «Uzmini Nu!», «Būsim pazīstami un veseli», «Sporta Monstrs», «Ēd, ko dod» un «Gultā ar bosu». Raidījumu vadītāju vidū būs dziedātāja Samanta Tīna, mūziķu Daiņa un Ainara Virgu dēli Tomijs Virga un Rūdolfs Virga, Matīss Pavītols, dīdžejs un ārsts Arvīds Mūrnieks, hokejists Oļegs Sorokins, kā arī pati Cinovska.

Jaunā TV kanāla atklāšana notiks ceturtdien plkst.18 «iTV» telpās, Maskavas ielā 322-309, Rīgā.

«iTV» publiskotā informācija liecina, ka tā pieder kompānijai SIA «Riga Pictures Company». Pēc «Firmas.lv» datiem, «Riga Pictures Company» pieder Cinovskai (78%), kā arī Ģirtam Ozolam (20%) un Ojāram Kehrim (2%).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu