Reiniks: esmu «pavilcies» uz turku seriālu «Lieliskais gadsimts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Mūsdienās seriālus vairs neskatās tikai mājsaimnieces un vecmāmiņas, kurām ir daudz brīva laika. Katram no mums ir kāds savs iemīļotākais seriāls, kuram cenšamies atrast laiku. Tāpat ir arī ar mūziķi Lauru Reiniku, kurš pat dēļ kāda seriāla ir aizdevies uz Stambulu, izpētīt filmēšanas vietas. Jā, neticami, bet mūziķis, kā pats saka, ir kļuvis atkarīgs no turku seriāla «Lieliskais gadsimts».

Reiniks sevi atzīst par diezgan kaislīgu seriālu skatītāju, un starp viņa īpaši iemīļotākajiem ir tādi seriāli kā «Svešais starp savējiem» un «Kāršu nams». Tomēr vienreiz viņš nejauši noskatījies turku seriāla «Lieliskais gadsimts» sēriju.

«Un viss! Guilty pleasure, tā saka amerikāņi, un tas nozīmē - tu klusībā kaut ko dari, par ko kaunies, bet tev tas patīk, sagādā prieku. Nevarēju sagaidīt, kad televīzija rādīs seriālu, internetā atradu un visu jau noskatījos!

Man tagad ir vēl viens sarunu temats ar omīti, parādu viņai kaut ko uz priekšu telefonā.

Ar «Lielisko gadsimtu» tā aizrāvos, ka uz četrām dienām aizspēros uz Stambulu, izstaigāju un izprašņāju par mošeju un citām vietām. Man patīk, ka seriāls ir balstīts uz reāliem faktiem, paši turki teica, ka viņi pēc tā savu vēsturi no jauna izzināja. Man gan jāsmejas par sevi, gan jābrīnās, bet es taču aktrisei, kas spēlēja galveno lomu, pat sekoju Instagram!» izdevumā «Patiesā Dzīve» atzīst mūziķis Lauris Reiniks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu