Žūrija no «X Faktora» mājās sūta Nadeždu Maņkeviču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

22. oktobra vakarā kanāla TV3 tiešraidē varēja vērot jau otro «X Faktora» fināla raidījumu, kurā pēc patīkamās daļas – visu dalībnieku priekšnesumiem sekoja telefona balsojuma rezultāti. Šonedēļ šovu nācās pamest Nadeždai Maņkevičai.

Par visiem fināla sēriju pretendentiem skatītāji varēja balsot telefoniski. Šoreiz Nadežda Maņkeviča un Alise Haijima no skatītāju puses saņēma vismazāk balsu, bet ieguva otru iespēju – izpildīt vēl vienu «glābējdziesmu», kas, iespējams, nodrošinātu vietu šovā. Pēc abu dalībnieku priekšnesuma savu gala vārdu pateica žūrijas pārstāvji, kuri lēma, ka šovs jāatstāj Nadežda Maņkeviča.

Atskatoties uz otro fināla sērijas vakaru, kas tika veltīts visu laiku labākajiem pasaules hitiem, to atklāja latviskā grupa «Tautumeitas», kas skatītājus pārsteidza neierastā ampluā, izpildot popdīvas Bejonsē (Beyonce) dziesmu «Run the world». Vakara turpinājumā ar amerikāņu smagā roka grupas «Guns N’Roses» dziesmu «Sweet Child O’Mine» uzrunāja cēsniece Līga Rīdere. Taču šova skatuvi spridzināja grupas «Linkin Park» dziesmas «Numb» izpildītājs Edgars Kreilis. Pēc Kreiļa uz skatuves kāpa grupas «Hypnotic» meitenes, kuras izpildīja grupas «Wham!» dziesmu «Wake Me Up Before You Go-Go». Savukārt ar piekto kārtas numuru sevi pieteica Lauris Bergmanis, kurš dziedāja amerikāņu muzikālā projekta «Owl City» dziesmu «Fireflies».

Ar britu mūziķa Robija Viljamsa dziesmu «Angels» šovakar skatītājus savaldzināja Arturs Gruzdiņš. Savukārt pēc Gruzdiņa priekšnesuma sekoja Alises Haijimas uzstāšanās, kurā viņa priecēja ar Eimijas Vainhausas dziesmas «Valerie» izpildījumu. Pavisam citā ampluā šovakar uzstājās grupa «The Stones» ar elektroniskās mūzikas dueta Daft Punk dziesmu «Get Lucky». Kā devītā uz skatuves kāpa Nadežda Maņkeviča, kura bija izvēlējusies dāvināt skatītājiem amerikāņu mūziķa Bruno Marsa dziesmu «Locked Out of Heaven». Priekšpēdējā uzstājās Adriana Miglāne ar Adeles dziesmu «Hello», bet vakaru noslēdza grupa «Koukie Band» ar «Black Eyed Peas» populāro hitu «Where’s the Love».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu