LTV jauna spēle, kurā jāuzmin cilvēka profesija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Latvijas Televīzijas 63. dzimšanas dienas priekšvakarā – sestdien, 4. novembrī, plkst.21.25 LTV1 uz jaunās spēles «Kurš ir kurš» skatuves gaidāms ētera personību «gadsimta duelis» - Sandra Zviedre un Jānis Geste no Latvijas Televīzijas ziņu dienesta mērosies spēkiem ar Sandru Kropu no «4. studijas» un Reini Ošenieku no «Sporta studijas». Visus iedrošinās raidījuma vadītāja Zane Daudziņa.

Spēlē gaidāmi intriģējoši pavērsieni, negaidīti pārsteigumi un īsta humora dzirksts.

Šoreiz patriotiskajā Latvijas cilvēku iepazīšanās spēlē godā tiks celtas sešas profesijas - amatierteātra režisors, celtnieks, aerobikas treneris, tramvaja vadītājs, bārmenis un zemnieks. Un šīs profesijas pārstāvēs seši Latvijas ļaudis - Dzintars, Ērika, Ilze, Inguna, Mihails un Zinaīda. Atliek tikai noskaidrot - kurš ir kurš?

Vai Dailes teātra aktieri Arti Robežnieku un Nacionālā teātra aktrisi Sanitu Pušpuri Šekspīra «Romeo un Džuljetas» slavenajā balkona ainā uz pareizā ceļa virzīs īsts režisors vai kāds cits, kurš par tādu tikai izliekas? Atbildi sniegs 4.novembra vakars! Un atbildes šajā vakarā būs pārsteidzošas!

Zane Daudziņa, citējot mūsu izcilo baletdejotāju Māri Liepu, teiks: «Sevis pārvarēšanā ir kāds īpašs saldums, pat prieks.» Katru sestdienas vakaru spēles «Kurš ir kurš?» dalībniekiem nākas sevi pārvarēt, jo, iespējams, pirmo reizi mūžā pildīt nezināmas profesijas pienākumus – tā ir milzu uzdrīkstēšanās. Tomēr azarts, saldums un prieks spēles noslēgumā atsver visu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu