«X Faktorā» svētdien uzstāsies «Prāta vētra»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Antons Korbīns/publicitētes

Šo svētdien, 5. novembrī, šovā «X Faktors» skatītāji varēs piedzīvot ne vien astoņu pretendentu priekšnesumus, bet arī divu viesmākslinieku uzstāšanos. Zināms arī, ka svētdien šovā notiks populārās grupas «Prāta vētra» jaunās dziesmas «Tevis dēļ» dzīvais pirmatskaņojums. Uzstāsies arī lietuvietis «Daddy Was A Milkman», portālu informē sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Laima Kristapsone.

Šonedēļ «X Faktorā» skanēs dažādu žanru mūzika - pops, roks, klasika, regejs un citi mūzikas stili. Priekšnesumos dzirdēsim gan pasaulslavenu, gan latviešu mākslinieku - Lorīnas, Sema Smita, Stīvija Vondera, «Adiemus», «Magic!», «Backstreet Boys», Igo un Zigmara Liepiņa hitus.

Dalībnieki ir sagatavojuši arī kādu pārsteigumu skatītājiem - skanēs kopdziesma «Love Never Felt So Good», ko savulaik dziedāja Maikls Džeksons (Michael Jackson) un Džastins Timberleiks (Justin Timberlake).

Grupa «Hypnotic» izpildīs amerikāņu soulmūzikas leģendas Stīvija Vondera dziesmu «Superstition», Līga Rīdere uzrunās ar Zigmara Liepiņa komponēto «Dzīvoš' ilgi, ne tik ilgi», arī Edgars Kreilis būs izvēlējies latviešu dziesmu – mūziķa Igo izpildīto «Meitenei kafejnīcā».

«Prāta vētra» 2017. gads
«Prāta vētra» 2017. gads Foto: Antons Korbīns/publicitētes

Savukārt Alise Haijima centīsies pārsteigt ar Eirovīzijas uzvarētājas Lorīnas hitu «Euphoria», Arturs Gruzdiņš izvēlējies skanīgo kanādiešu regeja apvienības «Magic!» dziesmu «Rude». Adriana Miglāne sevi svētdienas vakarā pieteiks ar britu zvaigznes Sema Smita «I'm Not The Only One», bet postfolka apvienība «Tautumeitas» skatītājus uzrunās ar Velsas komponista Karla Dženkinsa «Adiemus». «The Stones» puiši uz skatuves kāps gluži kā «Backstreet Boys» un izpildīs «Everybody».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu