Dziedātāja no Latvijas iekļūst Polijas šova «Balss» ceturtdaļfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jeļena Matule, dziedātāja no Latvijas, veiksmīgi uzstājusies pirmajā «dzīvajā» konkursa epizodē un kļuvusi par vienu no 12 konkursa ceturtdaļfināla dalībniekiem.

Sestdien, 4. novembrī, Polijas televīzijas tiešajā ēterā tika raidīta mūzikas šova «The Voice of Poland» kārtējā epizode. Tajā piedalījās 16 konkursanti – četri no katras komandas. Visiem vokālistiem šova veidotāji bija sagatavojuši īpašus priekšnesumus un kostīmus, tāpēc tā bija līdz šim brīdim visiespaidīgākā sezonas sērija.

Pirmo reizi šajā sezonā televīzijas skatītāji pievienojās tiesnešiem lemjot, kuri tiks tālāk, līdz ar to notika balsošana ar sms, kuras rezultātā no katras komandas tika izvirzīti divi dalībnieki. No atlikušajiem diviem komandas dalībniekiem vienu izvēlējās treneris, bet otram nācās beigt savu dalību šovā.

Šoreiz Jeļena Matule uzstājās pirmā ar Vitnijas Hjūstones dziesmu «Queen of the Night». Dziedātāja bija nedaudz uztraukta stresa dēļ – asā konkurence, tiešais ēters un atbildības sajūta atklājot koncertu – un viņa piebilda: «Tikt galā ar uztraukumu man ļoti palīdzēja burvīgie dejotāji zirgu tērpos, kuri pavadīja manu uzstāšanos, par ko viņiem gribu uzsaukt lielu paldies!»

Pēc sava priekšnesuma Jeļena saņēma uzslavas no treneriem: Mihals Špaks skaļi priecājās par enerģisko priekšnesumu, savukārt Andžejs Pjasečnijs uzslavēja mākslinieces cienīgo skatuves tēlu. Taču Polijas televīzijas skatītāji balsu vairākumu atdeva citiem diviem dalībniekiem, tāpēc komandas audzinātājiem Tomsonam un Baronam nācās izvēlēties starp Jeļenu un otru vokālisti. Paši treneri atzina, ka «dzīvajos» posmos katru reizi izvēlēties ir ārkārtīgi grūti, jo līdz tiem nonāk patiešām spēcīgi konkursa dalībnieki. Pēc dažiem pārdomu mirkļiem, kad dalībnieku un skatītāju uztraukums bija sasniedzis kulmināciju, treneri paziņoja, ka nākamajā posmā arī tiek mūsu tautiete Matule.

«The Voice of Poland» ceturtdaļfināls tiks translēts Polijas TV tiešajā ēterā sestdien, 11. novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu