Zināms, kas aizstās Frīdenbergu raidījumā «Gudrs, vēl gudrāks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Kamēr mūziķis un LTV erudīcijas spēles «Gudrs, vēl gudrāks» vadītājs Valters Frīdenbergs (30) atrodas Vācijā, kur Berlīnes Šaritē klīnikā, pateicoties saziedotajiem līdzekļiem, sācis ārstēšanas kursu, uz laiku viņa pienākumus televīzijā pārņems populārais radio dīdžejs Toms Grēviņš.

Par to šorīt radio «Pieci.lv» rīta programmā pastāstīja pats Grēviņš. «Decembra beigās es saņēmu zvanu no televīzijas, un, zinot visus apstākļus, nedomājot piekritu aizstāt Valteru vadītāja ampluā,» viņš saka.

«Tas ir bijis mans visu laiku grūtākais darbs,» viņš piebilst, jo jaunajos raidījumos piedalās 10. klases skolēni, kas nozīmē, ka Grēviņam nācās atsvaidzināt savas trigonometrijas zināšanas.

Toms Grēviņš
Toms Grēviņš Foto: Ieva Lūka / LETA

Šovakar pirmo reizi pultis iemēģinās pieaugušie. Skaties JUBILEJAS spēli 19:05 LTV 1 #gudrsvelgudraks #ltv #latvijastelevizija #jubileja #5gadi

A post shared by Gudrs vēl gudrāks (@gudrsvelgudraks) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu