«RīgaTV 24» jauns raidījums - «Ceļotājam pa pēdām»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau no 3. februāra kanālā «RīgaTV 24» tiks demonstrēts jauns raidījums «Ceļotājam pa pēdām». Kopā ar raidījuma vadītāju žurnālistu Sandiju Semjonovu būs iespēja atklāt Latvijā zināmu ceļotāju stāstus un izdzīvot viņu piedzīvojumus.

Latvijā un pasaulē zināmi ceļotāji kopā ar Sandiju Semjonovu dabas parkā «Zilie kalni» dalīsies ar saviem dzīves stāstiem, aizraujošākajiem ceļojumiem, pieredzi un ieteikumiem. Lai ceļotu, nav nepieciešamas lielas finanses, tam ir nepieciešama vēlme un uzdrīkstēšanās. Raidījumā par saviem piedzīvojumiem stāstīs drosmīgākie un dēkainākie ceļotāji - alpīnists Kristaps Liepiņš, Ogres mērs Egīls Helmanis, brāļi Sili un daudzi citi!

Kanāla «RīgaTV 24» direktors Klāvs Kalniņš ir pārliecināts, ka raidījums būs aizraujošs un noderīgs: «Esam ļoti priecīgi, ka kanālam izveidojusies sadarbība ar tik spējīgu un zinātkāru žurnālistu kā Sandiju Semjonovu, jo tieši viņa spējas atklāt aizraujošākos stāstus radīs unikālu pienesumu TV programmai. Jaunais raidījums ļaus skatītājiem uzzināt daudz jauna par savu ceļojumu mērķu interesantākajām vietām, kā arī dzirdēt stāstus no pieredzes bagātiem ceļotājiem.»

Skaties raidījumu «Ceļotājiem pa pēdām» katru sestdienu plkst. 21:30 kanālā RīgaTV 24 vai interneta platformā play24.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu