«Netflix» piešķir Midltonei neticami piedauzīgas pārvērtības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: netflix.com

Dokumentālais šovs «The Royals», kuru pārraida interneta televīzijas straumēšanas vietne «Netflix», demonstrē kadrus par karalisko ģimeni un viņu svarīgo lomu Lielbritānijā. Tas dod sīkāku ieskatu karaliskās ģimenes dzīvē, attēlojot tās locekļu bērnus, bēres, kāzas un pat mājdzīvniekus. Tomēr kāds «Netflix» kanāla skatītājs ir ievērojis, ka dokumentālā šova vāka foto, kas attēlo, kā hercogiene Keita Midltone savā kāzu dienā skūpsta princi Viljamu, šoreiz ir nepiedienīgāka nekā ierasts.

Lai gan realitātē Midltone ir stila un elegances etalons, ieskatoties uzmanīgi, ir redzams, ka Keitas attēls ir sadalīts divās daļās - tam ir hercogienes augšdaļa līdz viduklim, savukārt apakšpusē ir attēlota tetovēta meitene tīkliņzeķbiksēs un mežģīņu apakšveļā. Neparasto Keitas tēlu radījušas divas ideāli saderīgas fotogrāfijas no «Netflix» šovu klāsta, apakšējam attēlam kalpojot kā vāka foto dokumentālajam šovam «Eskorts».

«Netflix» misēklis ātri ieguva plašu popularitāti interneta lietotāju vidū, viņiem jokojot, ka straumēšanas vietnei noteikti vajadzētu uzņemt arī šādu šovu.

Foto: netflix.com
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu