Mirusi populārā CNN ētera personība Entonijs Bordeins

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

61 gada vecumā miris populārais ASV šefpavārs un TV pārraižu vadītājs Entonijs Bordeins (Anthony Bourdain), ziņo kanāls CNN.

CNN ziņo, ka Bordeins izdarījis pašnāvību pakaroties.

Piektdien viņu mirušu viesnīcas numuriņā Francijā, Elzasas ciematā Kaizersbergā atradis tuvs viņa draugs Eriks Riperts. Francijā norisinājās CNN televīzijas seriāla «Parts Unknown» filmēšana.

Daudzus gadus nostrādājis par pavāru Ņujorkas restorānos, Bordeins kļuva slavens 2000. gadā, kad iznāca viņa memuāri «Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly».

Vēlāk viņš iemantoja popularitāti ar saviem televīzijas raidījumiem, kuros apceļoja pasaules valstis, iepazīstinot ar to ēdieniem. 2002.-2003. gadā Bordeins vadīja raidījumu «A Cook's Tour» kanālā «Food Network», no 2005. līdz 2012. gadam - raidījumu «No Reservations» kanālā «Travel Channel», kā arī no 2011. līdz 2013. gadam šī kanāla raidījumu «The Layover». Kopš 2013. gada kanālā CNN viņš veidoja raidījumu «Parts Unknown».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu