Reperis Kanje Vests: Es bieži domāju par pašnāvību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Reperis Kanje Vests jaunākajā intervijā atklāja, ka ir bieži apsvēris iespēju izdarīt pašnāvību, kā arī paskaidroja savus iepriekš paustos uzskatus par verdzību.

Nesen reperis publicēja savu jaunāko albumu «Ye», kura dziesmā «Es domāju tevi nogalināt» («I Thought About Killing You») stāsta par to, kā viņš apsver sevis noslepkavošanas iespēju. Jautāts, vai dziesmas vēsts ir patiesa, Vests atbildēja apstiprinoši. «Jā, es visu laiku domāju par to, ka varētu izdarīt pašnāvību. Tā vienmēr ir izvēle. Kā komiķis Luiss C.K. teica, es izskatu visas iespējas. Es gan neapsveru visas sīkākās detaļas, bet, ja to darītu, pastāvētu lielāka iespēja, ka es to izdarīšu.»

Runājot par viņam uzstādīto bipolāro traucējumu diagnozi, reperis paskaidroja, ka mācās, kā ir dzīvot bez medikamentiem, lepojoties, ka pēdējo septiņu dienu laikā ir ieņēmis tikai vienu tableti.

Tāpat Vests paziņoja, ka bija satraucies, ka viņa sieva, TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana, varētu viņu pamest, pēc tam, kad viņš intervijā izdevumam «TMZ» bija apgalvojis, ka «verdzība izklausās kā izvēle».

«Kad tu dzirdi par verdzību 400 gadus... 400 gadus? Tā izklausās pēc izvēles,» tolaik uzskatu pauda reperis.

Tagad Vests atzina, ka pēc intervijas viņam bijis ļoti maz enerģijas. «Es tik daudz uzzināju, es uzzināju par verdzības idejas pilno kontekstu. Es to nekad nebiju redzējis tādā kontekstā.»

Pēc intervijas gan reperis bijis nobažījies, ka Kardašjana varētu viņu gribēt pamest, lai gan publiski TV zvaigzne vīru aizstāvēja.

«Es zvanīju dažādiem ģimenes locekļiem un vaicāju, vai Kima neplāno mani pamest. Tas bija tas, par ko uztraucos visvairāk,» atzina reperis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu