Turpinot filmas «Sliktie puiši» franšīzi, uzņems jaunu seriālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Populārajai filmai «Bad Boys» («Sliktie puiši») tiks uzņemts 13 sēriju seriāls ar nosaukumu «L.A.’s Finest», kurš pirmizrādi piedzīvos 2019. gadā.

Televīzijas kompānija «Charter Communications» un producenti «Sony Pictures» paziņoja, ka seriāls 2019. gadā tiks pārraidīts kabeļtelevīzijas «Spectrum» platformā.

Seriālā galvenās lomas tēlos aktrises Gabriela Uniona (Gabrielle Union) un Džesika Alba (Jessica Alba), iejūtoties «slikto meiteņu» tēlos. Seriāls sekos Sidas Burnetas (Gabrielas Unionas) tēlam, kurš kļuva populārs jau filmā «Sliktie puiši», stāstam norisinoties vairāk nekā desmit gadus pēc oriģinālās filmas notikumiem.

Markusa (Martina Laurensa) māsa un Maika (Vila Smita) mīlestība strādās Losandželosas policijā par detektīvi, sadarbojoties ar pārinieci Nensiju Makkennu (Džesiku Albu). Unionas atveidotais tēls seriālā būs atstājis dzīves sarežģījumus Maiami, cerot atrast laimi saulainajā Kalifornijā. Sadarbojoties ar Albas atveidoto tēlu, kura ir strādājoša māte, abas sievietes piedzīvos daudz dramatiskus un spriedzes pilnus mirkļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu