Pols Makartnijs ar aizkustinošu stāstu noved šova vadītāju līdz asarām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Leģendārā mūziķa Pola Makartnija pēdējais singls ar grupu «The Beatles» dominēja mūzikas topos pirms gandrīz pieciem gadu desmitiem, un beidzot slavenais dziedātājs atklāja, kas viņam ļāva radīt leģendāro dziesmu «Let It Be», kopā ar Džeimsu Kordenu populārajā britu televīzijas šova «The Late Late Show» rubrikas «Carpool Karaoke» ietvaros.

39 gadus vecais sarunu šova vadītājs bija novests līdz asarām, kad mūziķis pastāstīja, ka ikoniskajai dziesmai par pamatu ir ņemts sapnis par viņa mirušo māti Mēriju, kura piepildīja Makartniju ar pozitīvismu.

Šovā abi veica tūri, braucot automašīnā pa Makartnija dzimto pilsētu Liverpūli, kad Kordens ieminējās par «Let It Be» skaņdarba priekpilno vēstījumu.

Mūziķis gan negaidīti sāka stāstīt, kā dziesmas ideja ir radusies, runājot par viņa māti, kas nomira, kad viņš bija 14 gadus vecs.

«Sešdesmitajos gados man bija sapnis par manu māti, kura nomira, kad es biju jauns. Viņa atnāca pie manis un mierināja mani, sakot, ka viss būs kārtībā, lai es vienkāršu ļauju visam notikt. Es jutos tik lieliski, kad viņa man teica šādus pozitīvus vārdus. Tādēļ uzrakstīju dziesmu ar viņas vārdiem!»

Kordens, slaukot asaras, teica, ka tas ir visskaistākais stāsts, ko viņš ir dzirdējis.

Šova laikā abi apmeklēja arī Makartnija bijušo frizētavu un krogu, kur mūzikas leģenda sniedza faniem negaidītu pārsteiguma koncertu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu