25 gadu vecumā atrasts miris «Instagram» ekstrēmo aktivitāšu pārgalvis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/jcoe210

Ņujorkā pie daudzstāvu ēkas uz ielas atrasts miris sociālā tīkla «Instgaram» ekstrēmo aktivitāšu entuziasts Džeksons Kou (Jackson Coe).

Kā liecina varasiestāžu publicētie ziņojumi, policija uzskata, ka 25 gadus vecais vīrietis miris no kritiena izraisītām sekām. Vēl tiks izmeklēts, vai viņa nāve bijusi nelaimes gadījums.

Kou ķermeni atrada viņa kaimiņš, kurš no attāluma kļūdaini pieļāvis, ka vīrietis atrodas reibuma stāvoklī. Kaimiņš nekavējoties izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Slavenais «Instagram» lietotājs strādāja par mārketinga speciālistu ēdienu piegādes kompānijā «GrubHub».

«Šīs ziņas ir dziļi apbēdinošas, un mēs domās šajā grūtajā laikā esam kopā ar Džeksona ģimeni un draugiem,» teikts uzņēmuma paziņojumā.

Kou regulāri «Instagram» ievietoja fotogrāfijas, ilustrējot savu aizraušanos ar ekstrēmām aktivitātēm. Viendien vīrietis publicējis ainu, kā viņa kājas karājas pāri Manhetenas daudzstāvu ēkas jumta malai, savukārt citreiz dalījies ar kadriem, kā atmuguriskā salto metas lejā no klints.

New York tingz

A post shared by Jackson Coe (@jcoe210) on

Would it be vacation if @rcoe_ and I didn't find a place to send it?

A post shared by Jackson Coe (@jcoe210) on

?

A post shared by Jackson Coe (@jcoe210) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu