Piešķir savai guļamistabai «Brokastu Tifānijā» atmosfēru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Gandrīz jebkura meitene sapņo par istabu, kura līdzinātos Holijas Golaitlijas guļamistabai no filmas «Brokastis Tifānijā». Lai gan precīzu guļamistabas imitāciju ir visai grūti realizēt, tomēr ar dažiem interjera priekšmetiem ir iespējams panākt filmā valdošo glamūru un romantisko atmosfēru.

Izvēlies polsterētu gultas galvgali

Polsterēts un pogains gultas galvgalis padarīs ērtākas ne tikai brokastis gultā, bet arī radīs veclaicīgu, bet vienlaicīgi arī šiku noskaņu guļamistabā. Lai gan filmas ainās redzamā gulta ir veidota no metāla, mīksts galvgalis būs patīkamāks un ar metālisku dermatīna pārklājumu sniegs līdzīgu efektu, turklāt šādu galvgali varat izveidot arī paši.

Šaura kumode sievišķīgiem sīkumiem

Augsta un šaura kumode patiesībā ir ļoti praktiska mēbele, kas lieliski iederēsies gan pusaugu meitenes, gan arī pieaugušas sievietes guļamistabā. Lielākam iespaidam izvēlies kumodi ar spoguļvirsmām - tās padarīs gaišākus tumšos stūrus un acumirklī pievērsīs viesu skatienus efektīgajai mēbelei.

Glezna ar mauru rakstiem

Filmas «Brokastis Tifānijā» ainās vairākkārt parādās dažādi interjera objekti ar seno arābu cilšu jeb mauru rakstiem un zīmējumiem. Papildini arī savu guļamistabu ar nelielu stilizētu senlaicīgo rakstu gleznu - pagatavo gleznu pati ar spīdīgu līmpapīru un trafareti vai arī izdrukā bildes ar rakstu un ierāmē to. Šāda glezna virs gultas vai kumodes acumirklī istabu padarīs šikāku.

Svītrains paklājs pie gultas

Holijas dzīvokļa neatņemama sastāvdaļa bija uz pusēm pārgrieztā vanna, kas pārveidota par dīvānu, un zebras paklājiņš. Ņem piemēru no filmas neordinārā interjera un piešķir odziņu guļamistabai ar zebras vai vienkārši svītrainu paklājiņu.

Rozā dekori Holijas gaumē

Viena no ikoniskajām Hebernas kleitām filmā «Brokastis Tifānijā» ir rozā kokteiļkleita. Istabas dekorēšanai izvēlies līdzīgas krāsas spilvenus vai segu. Rozīgie spilveni vai sega lieliski kontrastēs ar zebras paklājiņu vai glamūrīgo kumodi.

Veco čemodānu jaunā dzīve

Visbeidzot, atjauno vecos čemodānus, jo tieši tie ir vieni no filmas dzīvokļa būtiskākajiem dekoriem. Saliec čemodānus citu uz cita un izveido nelielu naktsskapīti vai arī kādā no tukšajiem istabas stūriem izmanto čemodānus kā paliktni kādam lielākam puķupodam ar telpaugiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu