Amizanta Instagram interjera tendence - košās kolonnas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Ik pa brīdim sociālajos tīklos pavīd kāda jauna tendence, kas iedvesmo un pārsteidz ne vienu vien interjera dizaina entuziastu vai dizaineru. Nu par svaigu interjera dekoru tendenci ir kļuvušas krāsainas akmeņu, polimēra figūriņu un pat koka bumbiņu kolonnas, kas atgādina Jenga spēles tornīšus.

Savdabīgās tendences aizsācējs ir britu mākslinieks un interjeru dekoru dizainers Ešlijs Hikss, kas pirmais sāka izgatavot šāda veida stabus un publicēja to bildes sociālajos tīklos.

Vizuāli Ešlija Hiksa tornīši teju vai apgāž gravitācijas likumus, un akmentiņi, polimēra, koka un māla figūriņas rāmi stāv viena uz otras. Totēmiskā stila stabi imitē okeāna akmeņus, gliemežvākus, jūraszvaigznes, augus un koraļļus. Savdabīgie kārtojumi ir populāri un pieprasīti dekori, kas nu jau rotā dārgāko Londonas vai Ņujorkas dzīvokļu dzīvojamās istabas.

Drīz vien māksliniekam sekoja citi dizaineri un mākslinieki, kas būvēja torņus no visdažādākajiem materiāliem - kartupeļiem, porcelāna, plastmasas somām, ledus, māla bumbiņām, svecēm, maizes, ķieģeļiem un pat no tualetes papīra vai līmlentes rullīšiem.

Stack 5 from Annie Morris’ “Hope From a Thin Line” ♥️ (!!!)

A post shared by Juliana Salazar (@julianasalazar) on

@thelinenyc

A post shared by Helvey, Ashley (@ashleyhelvey) on

Still Life 070517

A post shared by Matt Jackson (@mattjacksonmattjackson) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu