Dizaina blogeri iesaka 4 remonta knifus, kas ietaupīs naudu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Potenciālās remonta un mājokļa iekārtošanas izmaksas bieži vien ir iemesls tam, kādēļ daudzi izvēlas dzīvot neremontētā dzīvoklī vai mājā. Amerikāņu interjera dizaina blogeri Steisija Alena un viņas vīrs Džerods Alens savā blogā dalās ar knifiem, kas palīdzēja ievērojami samazināt remonta izmaksas un noteikti palīdzēs arī tiem, kas vēl alkst sākt remontu.

1. Padari to par savu

Plānojot mājokļa dizaina pārmaiņas, istabas iekārtojumu, nevajadzētu atspoguļot veikalos izliktās mēbeļu kompozīcijas. Tas pats attiecas arī uz mēbelēm - mēbeles ir iespējams pārveidot un pielāgot savai gaumei. Piemēram, pati blogere savas vannasistabas dizainā izmanto lētus skapīšus no mēbeļu lielveikala IKEA, taču, lai tos uzlabotu, Steisija no mēbeles izmantoja tikai atvilktnes, bet augšējai un sānu virsmai piestiprināja lielus koka dēļus. Tāpat dizainere atvilktnēm izmantoja pašas gatavotus rokturīšus. Šādā veidā Steisija Alena ieguva stilīgu un kvalitatīvu vannas istabas kumodi par zemu cenu.

Anyone can make a stunning bathroom on a mega-budget because the sky’s the limit. But what really appeals to me is when people can get sneaky, thrifty, and scrappy and go on to make beautiful spaces. That’s what I want to read about. THIS is not a 50k bathroom. So stop dreaming and get to sourcing because it’s possible with a small budget! AND HEY GUESS WHAT!! You can now shop my Instagram! Link in profile! . . . . #realsimple #modernbathroom #designforeveryone #diy #mywestelm #blackandwhite #wayfair #rewardstyle #dwell #mydomaine #mydecorvibe #amazon #amazonprime #ikea #deltafaucet #apartmenttherapy #bathroomremodel #minimalism

A post shared by MTNSIDE HOME (@stacykallen) on

2. Izmanto pārpalikumus

Taupības nolūkos ir vērts izmantot materiālu pārpalikumus, lai izveidotu kādas mēbeles. Piemēram, blogere Steisija Alena izgatavoja piekarināmos plauktus no dēļu pārpalikumiem, kas palika pāri pēc vannas istabas skapīša modifikācijas. Nelielu mēbeļu izgatavošanai ir iespējams iegādāties arī materiālu pārpalikumus būvniecības preču veikalos ievērojami lētāk.

3. Sadraudzējies ar profesionāļiem

Izgatavot un pielāgot mēbeles speciāli dzīvokļa izmēriem dažkārt var izmaksāt pat ļoti dārgi, taču vienmēr ir iespēja piemeklēt kādu speciālistu, kas lēti un kvalitatīvi izgatavos nepieciešamo preci. Atrodot šādu profesionāli, nepazaudē kontaktus un uzturi draudzīgas attiecības. Tāpat nebaidies sastrādāties ar speciālistu un daļu darba izdarīt ar savām rokām, piemēram, ielikt rāmjos stiklus vai polsterēt īpaši pasūtīto krēslu.

4. Meklē lētākas alternatīvas

Izplānojot kādas mēbeles, mājas daļas vai priekšmeta izgatavošanu, rūpīgi pārskati, cik izmaksās materiāli. Daudzi šobrīd vēlas savā virtuvē izmantot marmoru - izgatavot marmora virtuves virsmas vai pat grīdu noflīzēt ar marmora plāksnēm. Arī blogere Steisija Alena savas virtuves iekārtojumā ārkārtīgi vēlējās izmantot marmoru, taču tas ir nesamērīgi dārgi, tāpēc dizaineru pāris lēma par labu keramikas flīzēm ar marmora imitāciju. Galarezultāts ir teju tāds pats kā marmors, turklāt keramikas flīzēm ir vairāk priekšrocību - tās retāk sasmērējas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu