Tikko pārvācies? Lūk, ko katra zodiaka zīme iekārtotu pirmo (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Lai arī cik tas smieklīgi neizklausītos, bet arī ievākšanos jaunā mājoklī un mantu izpakošanu var pielāgot savai zodiaka zīmei. Ir gan grūti noteikt katras horoskopa zīmes ievākšanās īpatnības, taču tām var noteikt primāro telpu vai detaļas, kurām katra zīme pievērsīs īpašu uzmanību un kura telpa mājoklī ir pati nozīmīgākā, kur sākt atvesto mantu izpakošanu.

 
Foto: Ikea/Publicitātes foto

Auns

Dzīvojamā istaba

Auns ir izteikta sabiedrības dvēsele, tāpēc tam īpaši svarīga būs telpa, kurā sapulcēties visam draugu pulciņam un kopīgi nodoties remontdarbiem, mēbeļu saskrūvēšanai un telpas sakārtošanai. Tādiem ekstravertiem cilvēkiem kā Auniem īpaši nozīmīgi būs brīži, ko tie pavadīs kopā ar tuviniekiem, tāpēc pirmajai iekārtojamajai telpai ir jābūt viesistabai.

 
Foto: Ikea/Publicitātes foto

Vērsis

Mākslas darbi

Pirms Vērši vispār pieķeras kādai telpas iekārtošanai, tiem būs svarīgi pārliecināties, ka to dekori, piemēram, paklāji, gleznas un aizkari, ir salikti savās vietās. Vēršus ietekmē Venera, kas ir skaistuma planēta, tāpēc tiem jau kopš bērna kājas ir izteikta vēlme māju padarīt skaistu un mājīgu. Tikai pēc tam, kad māja spēj atspoguļot Vērša māksliniecisko pusi, tie var ķerties pie mēbeļu bīdīšanas un mantu izkrāmēšanas.

 
Foto: Unsplash

Dvīņi

Mājas bibliotēka vai bārs

Dvīņu mājas iekārtošana ir atkarīga no tā, kura no personības pusēm konkrētajā dienā būs dominējošā.

Dvīņu zīmes pārstāvji kādā dienā var noskaņoties uz savu intelektuālo pusi un sākt izpakot grāmatu kolekciju, pirmo iekārtojot mājas bibliotēku. Taču mazliet izklaidīgākā garastāvoklī Dvīnis var ķerties pie bāra iekārtošanas un pie reizes uzaicinās draugus uz sālsmaizes kokteiļiem.

 
Foto: Ikea/Publicitātes foto

Vēzis

Guļamistaba

Vēža zīmes pārstāvji ar savu mājokli veido īpašu saikni un spēs pat nedēļas laikā jauno mājokli pārvērst par savu svētnīcu. Kā pirmo telpu Vēži izvēlēsies guļamistabu - šīs zīmes pārstāvjiem ir vajadzīga ērta vieta, kur gulēt un atpūsties, tas palīdzēs tiem aši iejusties jaunajā mājoklī.

 
Foto: Ikea/Publicitātes foto

Lauva

Koridors vai ieejas telpa

Lepnajiem un majestātiskajiem Lauvām īpaši svarīgs ir mājokļa izskats, tāpēc tiem māja ir jāiekārto no tās sākumpunkta - ieejas. Bieži vien, ieejot Lauvu mājoklī, rodas patīkams pārsteigums - šīs zīmes pārstāvjiem viss ir pārdomāts, tāpēc spēj pārsteigt viesus un likt tiem prātot, kas tad nu sagaida tālāk.

 
Foto: Ikea/Publicitātes foto

Jaunava

Virtuve

Liela daļa Jaunavu īpaši uztraucas par savu veselību un pareizu uzturu, tāpēc tām ir vesela kolekcija dažādu ierīču un piederumu gardas un veselīgas maltītes pagatavošanai. Ievācoties jaunās mājās, Jaunavas sāks kārtot virtuves plauktus, skapjus un atvilktnes, ieviest īpašu skapīšu sistēmu un izkrāmēt pavārgrāmatu krājumus.

 
Foto: Ikea/Publicitātes foto

Svari

Skapis

Arī Svari dievina skaistumu, harmoniju un mieru, tāpēc tiem pirmā iekārtojamā vieta mājoklī būs skapis. Svariem, jau ienesot kastes un čemodānus, radīsies vajadzība saorganizēt savu garderobi, sakārtot mīļāko apģērbu komplektus un aksesuārus. Vairumam Svaru īpaši patīk vizuāli izcelties un iepirkties - gluži kā Vēršiem, arī Svarus ietekmē skaistuma planēta Venera, tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem jau kopš bērnības ir izsmalcināta stila izjūta.

 
Foto: Unsplash

Skorpions

Atpūtas vai meditācijas vieta

Varētu domāt, ka šai kaislīgajai zodiaka zīmei pirmā iekārtojamā telpa jaunajā mājoklī ir guļamistaba, taču tā gluži nebūs taisnība. Patiesībā Skorpioni kā pirmo zonu savā mājā, piemēram, viesistabā vai guļamistabā, iekārtos atpūtas vai pat meditācijas placi, kur tie var atgūt emocionālo un garīgo līdzsvaru. Atšķirībā no citām zīmēm Skorpioni jaunajā mājoklī meklēs vietu, kur tie var «atslēgties» no apkārtējās vides.

 
Foto: Unsplash

Strēlnieks

«Kara zona»

Zīme, kuru simbolizē loks un bulta, ir īsti cīnītāji un stratēģi, tāpēc tiem mājoklī ir nepieciešama vieta, kur kalt plānus un izplānot kādus notikumus. Tā var būt gan foto siena, kur Strēlnieki izliks savu ceļojumu fotogrāfijas, gan darbistaba, kurā pie sienas piestiprināts milzīgs plānotājs vai vīziju dēlis, kurā aprakstīti Strēlnieku mērķi un sapņi.

 
Foto: Unsplash

Mežāzis

Mājas birojs

Mežāži bieži vien savā dzīvē mēdz prioritizēt darbu, tāpēc tiem īpaši svarīga vieta mājās būs mājas birojs. Arī pārceļoties Mežāži visām lietām pieiet praktiski - tie sākotnēji izpakos tikai mantas, kuras tiem ikdienā ir vitāli nepieciešamas, pēc tam fokusēsies uz mantām, kuras ir vajadzīgas ik nedēļu, un tikai beigās Mežāži izsaiņos dekorus un nieciņus.

 
Foto: Unsplash

Ūdensvīrs

Izklaides vietas

Kas varētu būt pirmie viesi, ko aicinās Ūdensvīri? Tie būs interneta un televīzijas provaideri. Šī ir zīme, kurai ir īpašas attiecības ar tehnoloģijām, tāpēc pirmais, ko tie darīs, ievācoties jaunā mājoklī, būs visu ierīču, gadžetu un tehnikas uzstādīšana. Ūdensvīrs, jau ienākot jaunajā mājā, uzstādīs skaņu sistēmu, ieslēgs mīļāko mūzikas izlasi un tikai tad ķersies klāt pārējo mantu izkravāšanai.

 
Foto: Unsplash

Zivs

Guļamistaba

Tāpat kā Vēži, arī Zivis sākumā ķersies klāt guļamistabas iekārtošanai, taču šo zīmju paradumi atšķiras ar nelielu niansi. Ja Zivis jaunajā mājoklī ievācas kopā ar bērnu pulciņu vai vismaz mājdzīvniekiem, tās metīs pie malas savas vajadzības vai komfortu un iekārtos istabas bezpalīdzīgākajiem ģimenes locekļiem. Tikai tad, kad Zivis būs tikušas galā ar bērnistabas un suņa vai kaķa guļvietiņas iekārtošanu, tās ķersies pie savas guļamistabas. Kad visi darbi būs pabeigti, Zivis nekavējoties dosies uz vannas istabu, izliks no kastēm vannas piederumus un atveldzēsies vannā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu