2018. gada interjera dizaina aktualitāte - vinila grīdas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Lai arī 2018. gads jau raiti rit uz priekšu, vēl arvien pasaulē tiek aktīvi spriests par šā gada interjera dizaina jaunumiem un aktualitātēm. Viena no tām – kvalitatīvais Amtico vinila grīdas segums, ko tautā dēvē arī par linoleju. Pašmāju interjera un dizaina portāls Homer.lv stāsta, cik ērts un kvalitatīvs ir šis šobrīd tik aktuālais grīdas segums, kas iekarojis interjera pasauli.

Foto: City24.lv

Kā zināms, ne kurš katrs no mums savā mājoklī var atļauties ieklāt patiesi labu un kvalitatīvu grīdas segumu, jo tas izmaksā visnotaļ dārgi. Savukārt, ja runājam par linoleju, tas daudziem asociējas ar ļoti lētu un nekvalitatīvu materiālu. Par laimi, ir izgudrots ļoti labs un inovatīvs variants – vinila grīdas segumi. Tie vienlaikus ir gan kvalitatīvi, gan ekonomiski, gan arī vizuāli atgādina dabīgos materiālus.

Foto: City24.lv

Šis grīdas segums sevī ietver bezgalīgas grīdas dizaina iespējas. Vēl viens pozitīvs aspekts par labu tā izvēlei ir tas, cik viegli tas ir kopjams. Proti, tā tīrīšanai papildus nav nepieciešami nekādi specifiski šķīdumi - lai to nomazgātu, pietiek vien ar parastu ziepjūdeni.

Foto: City24.lv

Atšķirībā no parastā linoleja, uz kā pēc ilgstošas stāvēšanas mēdz palikt galda un krēslu kāju nospiedumi, uz Amtiko grīdas segumiem nekādas pēdas nepaliek.

Foto: City24.lv

Īpaši piemērots šis brīnumainais materiāls ir sabiedriskajām telpām, kur ir liela cilvēku plūsma. Amtico Signature kolekcijas dizainu rūpnīca piedāvā sagriezt pēc katra klienta vajadzībām - gan formas, gan izmēriem.

Foto: City24.lv

Šis grīdas segums ir unikāls ar to, ka tas ir antialerģisks. Tieši tādēļ tas būs ideāli piemērots variants to mājokļu iedzīvotājiem, kuri ir jutīgi vai pat alerģiski pret dažādiem apkārtējās vides faktoriem. Vinila dizaina segumi precīzi imitē dabīgos materiālus, tāpēc tā ir veiksmīga alternatīva izmantošanai vietās, kur nepieciešams radīt dabīga materiāla izskatu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu