Transformējamās mēbeles – risinājums, kā gudri iekārtot mazas telpas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Dzīvojot nelielas platības mājā vai dzīvoklī, bieži vien vietas ir tik maz, ka īsti nav kur apgriezties. Pie tā nereti vainojama nepiemērotu mēbeļu izvēle. Veiksmīgs izgudrojums, kas arī nelielas telpas ļauj izmantot pilnvērtīgi un mitināšanos tajās padara ievērojami ērtāku, ir daudzfunkcionālās transformējamās mēbeles. Vairāk par mūsdienīgām, multifunkcionālām un transformējamām mēbelēm, kā arī to izmantošanu interjerā piedāvā uzzināt pašmāju interjera un dizaina portāls Homer.lv.

Foto: City24.lv

Ir daudz dažādu veidu transformējamās mēbeles, un tās var pildīt vairāk par divu veidu funkcijām. Pārveidojamās mēbeles ar nelielu rokas pieskārienu var viegli transformēt pilnīgi citā mēbelē. Piemēram, dīvānu par gultu, savukārt no skapja izveidot galdu ar krēsliem. Specializētas telpu taupošas un transformējamas mēbeles ir ideāla izvēle ikvienam, kuram mājoklī ir nepieciešams radīt vairāk brīvas vietas.

Foto: City24.lv

Tas ir tik ērti, ja telpā ir gudras mēbeles sevī slēpj vairākus funkcionālos risinājumus, ar kuru palīdzību mūsu mājokļa telpas varam padarīt plašākas un brīvākas no mantām. Viens no veiksmīgiem piemēriem ir nelielā dzīvojamā telpā paslēpts kafijas galdiņš, kas transformējams par ēdamgaldu.

Foto: City24.lv

Piemēram, Sidney ir transformējams kafijas galdiņš uz riteņiem, kas telpā nodrošina maksimālu komfortu un ieekonomē platību.

Foto: City24.lv

Tikmēr multifunkcionāls dīvāns sevī ietver ērtu dīvānu un gultu, kā arī ietilpīgu veļas nodalījumu. Ja esi maza mājokļa iemītnieks, dīvāngulta ir veids, kā telpā ietaupīt vietu un funkcionāli pārveidot tās izskatu.

Foto: City24.lv

Piemēram, Osvald dīvāngultas apvieno labu dizainu, stilu, komfortu un telpas funkcionalitāti. Tas viennozīmīgi ir ļoti kompakts un mūsdienīgs risinājums jebkurai istabai, birojam vai dārza namiņam.

Foto: City24.lv

Jauni, aktuāli dizaini, izdevīgas cenas un īpaši piedāvājumi! Apskati Homer.lv kampaņas piedāvājumus un iedvesmojies sava mājokļa pavasara pārvērtībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu