Oriģināli veidi, kā dekorēt mājokļa sienas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Homer.lv

Sienu dekoriem vienmēr ir bijusi liela nozīme interjera dizainā – it īpaši mūsdienās. Tie papildina mājokli un sniedz pilnības sajūtu. Ja mājokļa sienas ir nokrāsotas neitrālos toņos, tad pienācis laiks iegādāties piemērotus dekorus, lai tām piešķirtu jaunu elpu. Pašmāju interjera un dizaina portāls Homer.lv piedāvā četrus veidus, kā izdekorēt sienas. Turklāt iekļaujoties budžetā.

Dekoratīvie šķīvīši

Kā veiksmīgs akcents sienas dekorēšanai noderēs dažādi dizaina šķīvīši. Iespējams, kādā no mājokļa plauktiem tādi jau guļ, bet īsti nezini, ko ar tiem iesākt? Tad droši nopūt no tiem putekļu kārtiņu un liec šo dizaina elementu pie sienas.

Foto: Homer.lv

Izmanto tapešu strēmeles

Ja mājās ir atrodami neizmantoti tapešu gabali, nemet tos ārā. Gaumīgi tapešu atgriezumi var radīt gana interesantu sienas dekoru. Uzlīmē vienu strēmeli uz sienas un ierāmē to ar dekoratīvām līstītēm. Mazākos gabaliņus vari ielikt rāmī.

Foto: Homer.lv

Veido kolāžas

Gandrīz katram no mums mājās ir pieejami seni žurnāli, retro kartītes, veci kalendāri vai oriģinālas bērnu grāmatas. Ne vienmēr ir skaidrs, kur šos materiālus izmantot, tādēļ tie vienkārši tiek nolikti kādā tukšākā stūrī, jo mest tos ārā īsti nav vēlmes. Lūk, risinājums - izveido kolāžu un liec pie sienas.

Foto: Homer.lv

Lai neradītu haotisku iespaidu, radi vienotas stāstu sērijas.

Foto: Homer.lv

Sausie ziedi un vainagi

Ja tomēr dod priekšroku kam vienkāršam un neuzkrītošam, tad labs risinājums ir kaltētu vai žāvētu vasaras ziedu motīvu izmantošana interjerā. Ziedus vari aptīt ar kādu smalku stieplīti. Bet, ja ir vēlme pēc kā zaļa un svaiga, tad labi izskatīsies, piemēram, eikalipta, lauru lapu un bērza zaru vainags, ko ar āķīti var piekārt pie sienas uz mazas nagliņas.

Foto: Homer.lv

Apskati to šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu