Atraktīvas idejas, kā izkārtot grāmatas plauktos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Grāmatu plaukti jau pēc savas būtības ir kā šarmants interjera objekts - rindiņās sakārtotās grāmatas telpām piešķir patīkamu un pat māksliniecisku noskaņu. Tomēr nesen sociālajā tīklā «Instagram» lietotāji grāmatu plauktu kārtošanu pacēla pavisam jaunā līmenī - lietotāji ar mirkļbirku «shelfie» dalās ar saviem oriģinālajiem un radošajiem izkārtojumiem. Iedvesmojies no «Instagram» lietotāju publicētajiem fotoattēliem un pārkārto grāmatu plauktu.

Papildini grāmatu krāsu gammu ar dekoriem līdzīgos toņos

Minimālisma cienītāji grāmatas var ietērpt baltos, melnos un zilganos vākos vai arī grāmatu plauktā izcelt tieši tās grāmatas, kuru vāki ir ieturēti šajos minimālisma interjera toņos

Plauktos izliec tās grāmatas, kuras izceļas ar senlaicīgiem vākiem, un sakārto tās pēc izmēriem

Nebaidies grāmatas izdekorēt ar mākslīgajiem ziediem - liec ziedus uz grāmatu vākiem tā, lai tie aizpildītu tukšo laukumu starp grāmatu vākiem un nākamo plauktu.

Grāmatu plauktu pieskaņo pārējās telpas interjera krāsām - izliec plauktā tās grāmatas, kuru vāku krāsas ir interjerā dominējošajos toņos

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu