Padomi, kā interjerā gaumīgi izmantot varavīksnes krāsas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Homer.lv

Lai arī interjera dizainā joprojām vieni no populārākajiem ir pelēkie un neitrālie toņi, taču šogad savā uzvaras gājienā devušās arī krietni spilgtākas krāsu gammas. Košu tekstilu un krāsu daudzveidību sāk izmantot arvien biežāk. Šī tendence īpaši manāma interjera veikalos un populāru dizaineru darbos. Iedvesmojošu interjera un dizaina ideju portāls Homer.lv aicina iepazīties ar pāris noderīgiem padomiem košo krāsu iekļaušanai mājokļa interjerā.

Dažādas varavīksnes krāsas uz baltu sienu un pelēku mēbeļu fona telpu padarīs līdzsvarotu un gaumīgu. Nav jābaidās izmantot sev iemīļotas krāsas interjerā, galvenais nosacījums - atrast to starpā līdzsvaru.

Foto: Homer.lv

Šā gada pavasara/vasaras aktualitāte ir oranžie toņi, kas ļoti labi izskatās nelielos dekoros, aksesuāros un tekstilā. Šos toņus var veiksmīgi kombinēt arī ar tumši ziliem, pelēkiem un baltiem toņiem. Ne mazāk aktuāli ir tropiskie, eksotiskie printi, kā arī botāniskie ziedu raksti.

Foto: Homer.lv

Ja mājoklī apdare un mēbeles ir neitrālos, pelēkos toņos, tad telpas izskatu atsvaidzinās bagātīga zila un zaļa krāsu gamma, ko var izmantot gan tekstilā, gan dekoru izvēlē.

Foto: Homer.lv

Vairāk iedvesmojošu ideju, kā interjerā iekļaut krāsas un drosmīgus rakstus, apskati interjera un dizaina portāla Homer.lv izveidotajā ideju grāmatā!

Apskati ideju grāmatu šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu