Piemērotākās sienas krāsas tavai zodiaka zīmei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Katram savas mājas ir kā svētnīca, tāpēc sava mājokļa iekārtojumu katrs cenšas personalizēt, kā vien māk. Daži izvēlas mēbeles mīļākajās krāsās, citi mājas dizainu sasaista ar savu hobiju vai aizraušanos, taču arī mājas iekārtojumu un krāsas var piemērot savai zodiaka zīmei. Uzzini, kādas būtu tev piemērotākās sienu krāsas.

 
Foto: Unsplash

Auns

Tumši sarkana

Sarkanie toņi, it īpaši tumši sarkanā, ļoti labi piestāv Auna personībai - tā ir ugunīga un neprognozējama, turklāt Auna vadošā planēta ir Marss, kas arī pieder sarkanās krāsas spektram.

Oranža

Vēl viena karsta un ugunīga krāsa, kas motivēs Aunu. Turklāt - ar oranžo krāsu ir īpaši viegli dekorēt dzīvokli - atkarībā no oranžās krāsas toņa vai spilgtuma oranžā krāsa var būt gan sievišķīga, gan vīrišķīga.

 
Foto: Unsplash

Vērsis

Salvijas lapu toņi

Tā kā vērsis ir Zemes zīme, arī to mājokļa iekārtojumam un sienu krāsām ir jāatgādina dabu un tās nianses. Salvijas krāsa «noturēs pie zemes», atmodinās to māksliniecisko dvēseli un uzturēs kontaktā ar Zemi.

Gaiši violets

Vēršu istabās lieliski iederēsies arī maigas saldējuma krāsas, it īpaši gaiši violets. Šī krāsa spēs nomierināt un palīdzēs Vērsim koncentrēties.

 
Foto: Pexels

Dvīņi

Balts

Šī enerģiskā zīme labi jutīsies telpā, kas vizuāli būs atvērta un tīra, tādēļ baltā krāsa būs labākā izvēle. Dvīņiem patīk uzturēt sienas tīras gan no netīrumiem, gan arī liekiem dekoriem, jo šī zīme vienmēr ir aizņemta vai ir kustībā, tāpēc liekas krāsas Dvīņiem vienkārši traucēs.

Gaišas sienas un krāsaini dekori

Tā kā Dvīņi ir arī eklektiskas radības, nelieli krāsas pieskārieni uz balto sienu fona atklās to savdabīgo un enerģisko personību.

 
Foto: Unsplash

Vēzis

Pasteļkrāsas

Balti, rozā, debesszili un vēl citi pasteļtoņi radīs mājīgu un ērtu atmosfēru, pēc kā vienmēr tiecas Vēža zīmes pārstāvji. Tā kā Vēžus vada Mēness, šiem cilvēkiem būs piemērotas tās krāsas, ko atstaro šī planēta.

Ceriņkrāsas un citi violetie toņi

Vēži dažkārt ir ļoti emocionāli, tādēļ šīs zīmes pārstāvjiem būs piemērota tāda krāsa, kas tos nomierinās. Starp nomierinošajām krāsām būs ceriņu un lavandas krāsas.

 
Foto: Unsplash

Lauva

Kliņģerīšu krāsa

Lauvas ir saules bērni, tādēļ tiem piestāvēs gaišas, saulainas un pat dramatiski spožas krāsas. Kliņģerīšu dzeltenā krāsa ļoti veiksmīgi atspoguļo Lauvas majestātisko raksturu, lojālo un optimistisko skatu uz dzīvi.

Tumši violets

Līdzās saules krāsām Lauvām piestāv arī izteiktas, košas un bagātīgas krāsas. Tā kā Lauvas zemapziņā paši sevi mēdz uzskatīt pat karaļiem vai karalienēm, arī krāsas, kas kaut kādā mērā atgādina pils atmosfēru, patiks šīs zīmes pārstāvjiem.

 
Foto: Unsplash

Jaunava

Kastaņu krāsa

Zemes brūnā un kastaņu krāsa spēs nomierināt Jaunavu un neļaus tai lidināties mākoņos.

Ledus zilais

Tā kā Jaunavas zīmes pārstāvji ir ļoti tīrīgi, tie pirms remonta izvēlēsies kādu konkrētu krāsu un visas telpas interjeru pieskaņos izraudzītajam tonim. Tieši šā iemesla dēļ Jaunavām piestāvētu tādas krāsas, kas ir tīras un vienkāršas, piemēram, kā ledus zilā.

 
Foto: Unsplash

Svari

Šampanieša sārtais

Svari dievina izsmalcinātas un mākslinieciskas krāsas - šampanieša sārtā krāsa apvieno abas šīs īpašības. Šī krāsa telpai piešķirs greznu noskaņu, taču vienlaikus nebūs pārāk uzkrītoša. Šampanieša sārtā krāsa lieliski atspoguļos arī Svaru nesavtīgo un mīlošo dvēseli, kā arī to tieksmi pēc elegances.

Tumši zaļš

Mierinoši zilie un zaļie sienu toņi palīdzēs noturēt Svarus pie zemes. Šīs spilgtās krāsas arī atklās Svaru iekšējo vēlmi izklaidēt, jo šī krāsa acumirklī piesaistīs viesu uzmanību, bet vienlaicīgi šīs krāsas arī padarīs mājas atmosfēru mierīgu un mājīgu.

 
Foto: Unsplash

Skorpions

Sarkanbrūnie toņi

Melnā un sarkanā krāsa jau pašas par sevi ir īpaši spēcīgas, taču to kombinācija mājokli padarīs par vietu, kur Skorpionam uzlādēt enerģiju. Sarkanbrūnie toņi būs piemērotākā krāsa Skorpionam - tā lieliski reprezentēs Skorpiona emociju dziļumus un kaisli.

Spilgti rozā

Skorpiona zīmes pārstāvji novērtēs jebkuru krāsu, kas teju vai kliegs «intensīvs» - šī zīme meklē mājas un dekorus, kas tiem palīdzēs atgūties no pasaules un uzlādēs to kaisli. Arī koši rozā krāsa piestāvēs spriganajiem Skorpioniem un tos teju vai atmodinās pēc ikdienas rutīnas darbā vai skolā.

 
Foto: Unsplash

Strēlnieks

Plūmju krāsa

Strēlnieki ir filozofi, tādēļ tiem tumši violetie toņi būs spēcinošā krāsa, kas palīdzēs šīs zīmes pārstāvjiem filozofisku un ezotērisku atbilžu meklējumos.

Laima zaļš

Savukārt spilgtas un priecīgas krāsas atklās Strēlnieku dēkaino personības pusi. Laima zaļie toņi ir vienas no priecīgākajām krāsām, kuras var papildināt ar dažādiem rakstiem vai tekstūrām, kas piestāvēs Strēlnieku rotaļīgajai pusei.

 
Foto: Unsplash

Mežāzis

Gaiši pelēks

Mežāži ir diezgan konservatīvas personības, tādēļ telpas, kas ieturētas pelēkos toņos, liks tiem justies droši un mājīgi. Pelēko sienu krāsu Mežāži paši varēs modelēt pēc savām iegribām - neaiztikt to vai arī papildināt ar dažādiem krāsainiem dekoriem, augiem un mēbelēm.

Jūras tumši zilais

Runājot par konservatīvismu, nekas nav vēl klasiskāks par tumši zilo krāsu. Mežāži ir arī ļoti tradicionāli, tāpēc tiem parasti mājās dominē lielas un viengabalainas mēbeles, kas lieliski izskatīsies uz zilo sienu fona.

 
Foto: Unsplash

Ūdensvīrs

Gaiši zilais

Tā kā Ūdensvīra vadošā planēta ir Urāns kuram ir gaiši zila virsma, arī šīs zīmes pārstāvji komfortabli jutīsies telpās, kuras ieturētas zilganos toņos. Šī krāsa arī stimulēs Ūdensvīra inovatīvo prātu un mudinās to eksperimentēt un izgudrot kādas vēl nebijušas mājas iekārtošanas metodes.

Pelēkie toņi

Ūdensvīri bieži vien ir arī haotiskas personības, tāpēc arī sienu krāsas ir jāizvēlas pēc iespējas vienkāršākas. Pelēkie toņi padarīs telpu unikālu un interesantu, taču vienlaikus ļaus ekscentriskajiem Ūdensvīriem izpausties ar dažādiem dekoriem un mēbeļu izkārtojumiem.

 
Foto: Unsplash

Zivs

Tirkīza krāsa

Zivju zīmes pārstāvji ir izteikti ūdens mīlētāji, tāpēc arī to mājokļa iekārtojumā ir jābūt kādai atblāzmai no jūras vai okeāna. Tirkīzzilā krāsa būs maiga kā okeāna vējš, mierīga un arī romantiska - gluži kā paši Zivju zīmes pārstāvji.

Mirtes krāsas

Zivju zīme ir pazīstama ar to, ka mēdz absorbēt citu cilvēku enerģiju, kas to uzbudina un padara nervozu. Mirtes krāsas palīdzēs Zivīm nomierināties un uzelpot - šīs zīmes pārstāvjiem patīk dzīvot fantāziju pasaulē vai sapnī, kas tiem palīdz nomierināties un atbrīvoties no citu negācijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu