Neparasts interjera dizaina priekšmets - Mēness lampa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Kas var būt skaistāks un romantiskāks par skatīšanos uz spožo pilnmēnesi un zvaigžņotajām debesīm? Nu Taivānas dizaina uzņēmums Acorn Studio ir izstrādājis neparastas lampas, kas, iedegtas tumsā, patiešām mats matā izskatīsies kā pilnmēness debesīs.

«Šis ir dizaina dekors, kas tavu mājokli pārvērtīs par maģisku pasauli,» tā vēsta ražotāja Acorn Studio lampas apraksts. Neparastā lampa ir ražota no stikla šķiedrām un lateksa, bet lampas iekšpusē un arī ārpusē ir izveidots Mēnesim raksturīgais krāteru raksts, kas īpaši labi ir saskatāms brīdī, kad lampa iedegta. Tas nozīmē, ka lampas Mēness tekstūru ir iespējams ne tikai ieraudzīt, bet arī sataustīt.

Ražotājs piedāvā septiņus lampas izmērus - no astoņiem centimetriem līdz pat 60 centimetriem diametrā. Mazākās lampas ir iespējams novietot īpašā statīvā vai pat paņemt rokās, taču lielākās var kalpot arī kā karināmās lampas. Lai radītu īstu Mēness efektu, lielākās lampas griestos iekarina neilona auklās - tas radīs iespaidu, ka Mēness lampa «peld» gaisā.

Katra izmēra lampas atšķiras ar tajās iebūvētajām ierīcēm, piemēram, mazākās lampas ir aprīkotas ar LED spuldzītēm un baterijām, bet lielākās lampas iededzas ar halogēnām spuldzēm, kuru gaismas spožumu var kontrolēt ar gaismas slēdzi. Ražotājs sola, ka lampas ir ūdens, karstuma un triecienizturīgas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu