5 lieliski veidi, kā izmantot pielīmējamos āķīšus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Pielīmējamie āķīši ir atrodami teju visos lielākajos veikalos, taču daudzi tos vairās iegādāties un līmēt uz sava mājokļa sienām. Bieži vien šie āķīši izskatās pavisam necili un dažkārt pat bojā interjeru, taču, izmantojot līmējamos āķīšus, ir iespējams radīt īpaši dekoratīvu kompozīciju, kas atsvaidzinās telpas interjeru un noderēs praktiski.

1. Piekar pie sienas dekoratīvas auduma sedziņas

Izdekorē ieeju vai koridoru, pie sienas pielīmējot āķīšus - uz tiem uzkarini neliela izmēra auduma sedziņas vai karodziņus. Šādi dekori lieliski aizstās gleznas vai fotogrāfijas.

2. Darbistabā sakarini uz āķīšiem kancelejas preces

Šķietami labākais veids, kā organizēt kancelejas preces uz rakstāmgalda, ir tās akurāti salikt zīmuļu un pildspalvu glāzītēs vai speciālos penāļos, taču reizēm šī organizācija nevedas, jo glāzītes pēc kāda laika pārvēršas par melno caurumu, kurā pazūd viss, kas pirms tam ir ielikts. Piestiprini pielīmējamos āķīšus zem piekarināmajiem plauktiem vai virs darba galda un sakarini tajos šķēres, biroja gumijas, telefona austiņas vai atslēgas.

3. Vannas istabā izmanto āķīšus, lai iekarinātu nelielu groziņu kosmētikai

Zem spoguļa, blakus dušai vai virs kāda plaukta pielīmē āķus un tajos iekarini nelielu plastmasas vai metāla groziņu, kurā salikt kosmētikas un higiēnas preces. Pielīmējamie āķīši kosmētikas groziņam lieliski noderēs, ja vannas istabas sienas ir noklātas ar rievotām, izteiktas tekstūras flīzēm - uz šāda veida flīzēm neturēsies āķi un citi priekšmeti ar gumijas lipekli.

4. Pielīmē āķīšus virtuves skapīšu iekšpusē

Āķīši virtuves skapīšu iekšpusē lieliski noderēs, ja virtuve ir maza un dažkārt skapīšos nepietiek visam vietas vai arī daudzi piederumi mēdz pazust bez vēsts. Pielīmē āķīšus skapīšu durvju iekšpusē tā, lai tie nebūtu vienā līmenī ar plauktiem, un iekarini tajos nelielus, bet īstai saimniecei vitāli svarīgus priekšmetus, piemēram, mērkarotes, virtuves cimdus, kuļamo slotiņu, salātu stangas vai kartupeļu mizojamo nazi.

5. Guļamistabā izmanto āķīšus rotaslietu karināšanai

Visbeidzot, izmanto āķīšus rotaslietu kolekcijas karināšanai - piestiprini āķīšus virs kosmētikas galdiņa, pie drēbju skapja vai pat drēbju skapja iekšpusē un iekarini tajos kaklarotas un rokassprādzes. Dinamiskākam izskatam vari iegādāties dekoratīvus pakaramos ar īpašiem caurumiņiem auskariem un iekarināt auskaru pakaramo sienas āķīšos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu