Interjera knifiņi: iekārto Pinterest cienīgu plauktu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Aplūkojot plauktu fotoattēlus tādos sociālajos tīklos kā «Instagram» un «Pinterest», tā vien gribas noelsties - patukšie plaukti šajās bildēs izskatās tik eleganti un valdzinoši. Lai arī šādu plauktiņu izkārtojums ir šķietami elementārs, tomēr vienkāršo stilu dažkārt ir visai grūti panākt.

Austrālijas interjera dizainere Ketrīna Heratija stāsta, ka plaukta iekārtošanai nav jābūt ārkārtīgi sarežģītai un perfektu izskatu var panākt vien četros soļos.

A post shared by Wayfair (@wayfair) on

1. Padari plauktu interesantu ar nelielām glezniņām un fotogrāfijām. Ierāmē savas mīļākās fotogrāfijas un atstutē pret sienu. Savukārt, lai glezna nenokristu, to no priekšpuses var atbalstīt ar kādiem citiem smagākiem un stabilākiem dekoriem, piemēram, nelielu sveci stikla traukā.

A post shared by AllModern (@allmodern) on

2. Atdzīvini plauktu ar ziediem. Ja nevēlies ik nedēļu mainīt ziedus vāzē, vari izlīdzēties ar sukulentiem vai kādu telpaugu puķupodā.

A post shared by H&M Home (@hmhome) on

3. Izkārto plauktā dažāda izmēra un formas objektus un dekorus.

A post shared by Zara Home (@zarahome) on

4. Padari kompozīciju dinamiskāku ar kādu nelielu dekoratīvo paplāti, kurā salikt rotaslietas, atslēgas, sveču vai smaržu pudelīšu kompozīciju. Paplāte ir horizontāls dekors un kontrastēs ar vertikāli novietotajiem objektiem.

A post shared by CB2 (@cb2) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu