Dabas ieskauti īpašumi, kur turētas godā latviskās vērtības (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Latvija ir pavisam neliela gan teritorijas, gan iedzīvotāju skaita ziņā, tomēr mūsu tradīciju bagāža cilvēkos vēl arvien tiek turēta augstā godā. Sagaidot 4. maiju, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, piedāvājam ielūkoties autentiskos īpašumos, kur ar savu ainavisko vietu un dzimtenes noskaņu radīta latviešu māju sajūta.


Krikši – modernais latviskums pie jūras

Šī eksluzīvā, labiekārtotā guļbūve Lapmežciemā ir spilgts piemērs gaumīgam interjeram latviskā garā. Tā ir pilnībā mēbelēta un aprīkota ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku. Celta no augstvērtīgiem materiāliem, modernā stilā, taču saglabājot senatnīgo auru.

Foto: City24.lv

Apskatīt īpašumu

Foto: City24.lv

Meldri – teiksmainā Burtnieku ezera vilinājums

4,152 hektārus lielais īpašums atrodas pie leģendām apvītā Burtnieku ezera. To ar ezeru savieno laivu kanāls, savukārt rietumu pusē slejas branga koku josla, kas pasargās no rudens vējiem. Guļbūves ēka celta pēc senām senču būvniecības tradīcijām, taču tajā pašā laikā arī atbilstoši mūsdienu prasībām.

Foto: City24.lv

Apskatīt īpašumu

Foto: City24.lv

Sīgas – mežu ieskauta guļbūve

Amatciemā, 75 kilometru attālumā no Rīgas un 13 kilometru attālumā no Cēsīm, atrodas plašs trīsstāvu guļbūves īpašums, no kura paveras brīnišķīga ainava. Ēkas pirmajā stāvā ir atpūtas un apkures telpas, otrajā stāvā – virtuve, dzīvojamā istaba, sanitārais mezgls, terase, garāža. Trešajā stāvā izvietotas trīs guļamistabas, divas atpūtas istabas un trīs sanitārie mezgli.

Foto: City24.lv

Apskatīt īpašumu

Foto: City24.lv
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu