Noskaidroti konkursa «Gada aģenti 2018» finālisti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Šā gada 10.maijā Ķīpsalas izstāžu centra BT1 konferenču zālē norisinājās konkursa «Gada aģenti 2018» pusfināls. Tā ietvaros aizraujošā un erudītā cīņā noskaidrotas sešas nekustamo īpašumu kompāniju komandas, kas tika izvirzītas konkursa finālam.

Jau trešo gadu pēc kārtas pavasarī norisinājās konkurss «Gada aģents», ko organizē Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA un vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv sadarbībā ar Luminor un zvērinātu advokātu birojs «Eversheds Sutherland Bitāns». Konkurss tiek rīkots ar mērķi paaugstināt nekustamo īpašumu aģenta profesijas reitingu un prestižu, pievērst sabiedrības uzmanību augstu kvalitātes standartu veidošanai nekustamo īpašumu tirgū, veicināt aģentupašizglītošanos un tirgus dalībnieku kvalifikācijas celšanu.

Konkursa devīze ir «mans īpašumu aģents, kuram uzticos». Atšķirībā no citiem gadiem šogad konkursā piedalās nevis aģenti kā fiziskas personas, bet gan triju cilvēku komandas, kuras pārstāv nekustamo īpašumu starpnieku kompānijas. Proti, viena kompānija ir viena komanda.

Konkursa pusfinālā komandas risināja organizatoru sagatavotos uzdevumus, kā arī atbildēja uz konkurentu iesūtītajiem jautājumiem. Konkursa finālam tika izvirzītas sešas komandas, kuras kopvērtējumā ieguva lielāko punktu skaitu, - «Latio Real Estate» (kapteinis – Edgars Behmanis), «Codo Real» (kapteinis – Tomass Riksis), «Starlex Real Estate» (kapteinis – Artūrs Lazdiņš), «Arco Real Estate» (kapteinis – Dzintars Bērziņš), «Elitestate» (kapteinis – Arvis Deksnis) un «Immostate» (kapteinis – Aigars Strods). Konkursa fināls, kurā noteiks «Gada aģentu 2018» uzvarētājus, notiks šā gada 23.maijā Ķīpsalas izstāžu centra BT1 konferenču zālē. Finālā notiks arī komandu kapteiņu konkurss.

Luminor Privātpersonu apkalpošanas vadītājs Normunds Rudzītis norādīja, ka ir priecējoši redzēt, ka gada aģentu konkurss kļūst arvien vērienīgāks un aģentu iesaiste – aktīvāka.

«Šī ir laba iespēja vairot nekustamo īpašumu aģentu profesijas prestižu un iepazīstināt sabiedrību ar cilvēkiem, kuri ikdienā atbalsta tos, kuriem aktuāli piemērotākā mājokļa meklējumi. Tas ir būtiskākais, kas rūp arī mums, – lai klientu ceļš pretī jaunam mājoklim būtu vienkāršs un rezultāts – sniegtu gandarījumu,» sacīja Rudzītis.

Konkursa norisei un rezultātiem vari sekot līdzi konkursa mājas lapā, «Gada aģents 2018» Facebook lapā, mājas lapās www.lanida.lv un www.city24.lv, kā arī specializētajos preses izdevumos un portālos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu