Kur pēc kāzām dzīvos Megana un princis Harijs?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jau šo sestdien skanēs karaliskie kāzu zvani un princis Harijs un Megana Mārkla beidzot teiks jāvārdu viens otram. Līdz ar karalisko kāzu kņadu un dažnedažādiem skandāliem pieaug arī spekulācijas, kur un kā dzīvos jaunlaulātais karaliskais pāris. Britu ziņu medijs «The Express» atklāj, ka jaunais pāris dzīvos Notingemas kotedžā, kas atrodas Kensingtonas pils kompleksā.

Britu karaļnams ir apstiprinājis, ka princis Harijs un Megana Mārkla dzīvos Notingemas kotedžā, kas ir mazākais nekustamais īpašums Kensingtonas pils kompleksā. Neraugoties uz nelielo izmēru, dažas no karaliskās mājiņas istabām ir veidojis un projektējis slavenais britu arhitekts, zinātnieks un matemātiķis sers Kristofers Vrens, bet pie mājas atrodas grezns dārzs, ko ir iecienījis princis Harijs.

Divu guļamistabu īpašumu par mājām princis Harijs sauc jau kopš 2013. gada, bet Megana šajā mājā ievācās 2017. gada novembrī pēc Harija bildinājuma.

Notingemas kotedžai ir bijusi bagāta vēsture - šeit savulaik dzīvojusi princeses Diānas māsa lēdija Džeina ar vīru, karalienes bijušo sekretāru Robertu Felovu, kā arī šīs pirms dažiem gadiem ir bijušas mājas princim Viljamam un Keitai. Mīlīgā Viktorijas laikmeta kotedža oriģināli bija plānota kā darbinieku māja, taču pēdējos 40 gadus šo māju apdzīvo karaliskās ģimenes pārstāvji.

Gan princis, gan topošā sieva Megana jau atklāti ir runājuši par nākotnes plāniem un bērniem, tādēļ Notingemas kotedža, ļoti iespējams, ir tikai pagaidu māja pēc kāzām. Britu medijs «The Sun» skaidro, ka princis Harijs jau tagad lūko pēc citas dzīvesvietas un, visticamāk, Harijs un Megana drīzumā varētu apmesties blakus brāļa Viljama apartamentiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu