Apskaties: TOP 5 greznākie dzīvokļi Rīgā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Mēdz teikt, ka par gaumi nestrīdas, par to sajūsminās. Vienam patīk sarkans, citam zaļš. Kādam koks, kādam metāls. Lai arī par ko katrs no mums jūsmotu, telpas, kurās dzīvojam, jāiekārto atbilstoši savai gaumei un sajūtām. Mājas taču ir vieta, kur smelties iedvesmu, tāpēc par iekārtojumu, funkcionalitāti un elegantumu ir jāpārdomā kārtīgi. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv piedāvā ielūkoties piecos dzīvokļos Rīgā, kuru interjera dizainā jūtama gaumes smarža.

Dzīvoklis Teikā ar dizainera veidotu interjeru

Plašais četru istabu dzīvoklis jaunajā projektā Aizkraukles ielā 12A atstāj labi pārdomāta un gaumīga mājokļa iespaidu. Iekšējā apdarē izmantoti tikai augstvērtīgi materiāli, savukārt ēkas būvniecībā - kvalitatīvi, pārbaudīti un droši materiāli ar ilgu kalpošanas mūžu. Dzīvoklim ir laba skaņas izolācija, kas kliedēs satraukumu par iespējamām kaimiņu sūdzībām kāda saviesīga vakara laikā. Interjerā dominē gaišie toņi, kas vizuāli telpas padara vēl lielākas. Dizainers šeit ir pārdomājis visu, no modernu mēbeļu izvēles līdz pat oriģināliem gaismekļiem. Kulminācijā - no terases paveras skats uz visu Teikas rajonu.

Apskatīt dzīvokli Teikā!

Foto: City24.lv

Divstāvu apartamenti ekskluzīvā namīpašumā

Pārdošanā nonācis elegants divstāvu dzīvoklis galvaspilsētas klusajā centrā - Elizabetes ielā 10B. Šo ēku 1903. gadā projektējis M. Eizenšteins, un tā ir īsta jūgendstila pērle. Dzīvokļa pirmais stāv sevī ietver dzīvojamo istabu ar kamīnu, pilnībā aprīkotu virtuvi, guļamistabu, vannas istabu un lielu iebūvētu skapi. Otrajā stāvā slēpjas vēl viena guļamistaba un vannas istaba, kā arī izeja uz 55 kvadrātmetrus plašo jumta terasi, kur baudīt saules peldes. Visā mājoklī redzamas bagātīgas krāsainu un gaumīgu akcentu vēsmas.

Apskatīt divstāvu apartamentus!

Foto: City24.lv

Grezns dzīvoklis centrā ar ziemas dārzu

Runājot par īpašumu Baznīcas ielā 27/29, uz lūpām neviļus nāk tādi vārdi kā greznība, praktiskums, kvalitāte un mūsdienīgums. Dzīvoklis patiesi ir vienreizējs gan ar gaumīgo iekārtojumu, gan faktu, ka tajā ir ziemas dārzs ar lielu terasi. Šeit atrodami slavenu zīmolu dizaina gaismas ķermeņi, kvalitatīvas itāļu vadošo dizaineru mēbeles, ozolkoka parkets, vitrāžas un vēl daudz kas cits, kas elpai liek aizrauties. Mājokļa interjers veidots Art deco stilā.

Apskatīt grezno Rīgas centra dzīvokli!

Foto: City24.lv

Plaši divlīmeņu apartamenti Vecrīgā

Par dzīvi Vecrīgā, galvaspilsētas prestižākajā rajonā, sapņo daudzi. Bet, skatoties uz apartamentiem Teātra ielā, jānovērtē ne tikai lokācija, bet arī interjers. 317,8 kvadrātmetrus plašais divlīmeņu dzīvoklis izvietots mājas augšējos stāvos, kas skatienam no terases paver vecpilsētas ainavu. Pirmajā līmenī atrodas plaša viesistaba, kas apvienota ar virtuvi un ēdamzonu, darba kabinets, bibliotēka, garderobe un saimniecības telpas. Tāpat arī izvietota saimnieka guļamistaba, kas labiekārtota ar privāto vannas istabu un garderobi. Otrajā līmenī ir divas guļamistabas, vannas istaba, sauna un terase ar džakuzi. Lai karstās vasaras dienās uzturēšanās apartamentos nama augšējos stāvos nebūtu apgrūtināta, dzīvoklī uzstādītas mūsdienīgas gaisa kondicionēšanas un ventilācijas sistēmas.

Apskatīt divlīmeņu apartamentus Vecrīgā!

Foto: City24.lv

Unikāls penthauss Skanstes virsotnēs

Tā tik ir dzīve, kad, pieejot pie loga, redzams praktiski viss skaistās Rīgas centrs. Vai vēl labāk, uzejot uz 100 kvadrātmetrus lielās terases! Penthouse tipa dzīvoklis Skanstes virsotnes projekta 23. un 24. stāvā ietver piecas istabas, divas virtuves un divas vannas istabas. Viscaur īpašumā dominē aristokrātiska pietāte, taču ar mūsdienu akcentiem.

Apskatīt unikālo penthausu!

Foto: City24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu