Ar ozolkoka smaržu un vēsturiskiem elementiem: aplūko unikālu dzīvokli Skolas ielā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Ja tīko pēc plašumiem, bet nevari iedomāties dzīvi ārpus galvaspilsētas centra, iesakām aplūkot pārdošanā esošo septiņu istabu dzīvokli Skolas ielā 10, Rīgā. Ērtie un funkcionālie apartamenti atrodas renovētā jūgendstila mājā, kurā raizes nesagādās drūzmēšanās kāpņu telpā, jo katrā stāvā izvietots tikai viens dzīvoklis.

Īpašums ir pievilcīgs ne vien ar tā kopējo platību - 190 kvadrātmetri -, bet arī ar unikalitāti interjerā. Augstie griesti šajā mājoklī rada papildu plašumu, un to vēl vairāk pastiprina gaišie sienu toņi. Ievērības cienīgas ir ozolkoka parketa grīdas un iebūvētā ozolkoka virtuve ar granīta virsmām.

Foto: City24.lv

Šeit varēsi novērtēt arī saglabātos un renovētos vēsturiskos elementus, piemēram, lustru pamatnes nacionālā romantisma stilā, unikālos durvju rokturus, griestu dekorus un vēl citas acīmredzamas nianses.

Foto: City24.lv

Plašais dzīvoklis sevī ietver kamīnzāli ar greznu un vēsturisku podiņu kamīnu, viesistabu ar plašiem logiem, guļamistabu, garderobi, divas vannas istabas, kabinetu, divas izolētas istabas, virtuvi un plašu priekštelpu. 1910. gadā celtais jūgendstila nams radīs drošības sajūtu, jo pie ieejas durvīm ir kods, domofons un kamera.

Foto: City24.lv

Lai gan dzīvoklim ir gana liela kvadratūra, dzīvošana tajā neliks ik mēnesi šķirties no lielas naudas, jo, pateicoties iedzīvotāju izveidotai nama apsaimniekošanas biedrībai, mājā ir zemi komunālie maksājumi.

Apskati sludinājumu ar virtuālo tūri!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu