Bejonsē kļuvusi par kādas baznīcas īpašnieci

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/MEGA

Ekstravagantā dziedātāja Bejonsē Noulza vienmēr ir mācējusi pārsteigt savus fanus un mūzikas cienītājus. Šoreiz kāds Bejonsē pirkums ne vienam vien liks izbrīnā ieplest acis - dziedātāja gandrīz par miljonu dolāru iegādājusies baznīcu.

ASV baumu portāls «TMZ» ziņo, ka slavenā dziedātāja Bejonsē ir iegādājusies 100 gadus vecu baznīcu Sanfrancisko. Portāls skaidro, ka šīs ēkas vērtība ir bijusi 850 tūkstoši dolāru, taču vēl nav skaidrs, kāda bija baznīcas galējā cena.

Bejonsē nupat iegādātā baznīca ir celta pagājušā gadsimta sākumā, un tās kopējā platība sasniedz gandrīz 700 kvadrātmetru. Baznīcas draudze nu jau kādu laiku šajā dievnamā vairs nekalpoja - daļa jau devušies viņsaulē, bet pārējie ir sirmgalvji dziļā vecumā, kas baznīcu vairs neapmeklē. Blakus Bejonsē iegādātajai baznīcai dzīvo arī dziedātājas māsa Solanža Noulza.

Foto: Scanpix/MEGA

Šī nav pirmā reize, kad Bejonsē piesaista sev uzmanību ar dievnamu palīdzību - šā mēneša sākumā dziedātāja organizēja misi Greisas katedrālē, Sanfrancisko. Neierastajā pasākumā, ko dēvēja par «Beyonce Mass», draudze un kora dziedātāji izpildīja Bejonsē un grupas «Destiny's Child» dziesmas.

Bejonsē nav vienīgā slavenība, kas ir īpašniece kādam dievnamam. Arī Keitija Perija 2015. gadā iegādājās klosteri, taču šis pirkums popzvaigznei izrādījās patiesi neveiksmīgs - pēc tā iegādes Keitijai sekoja vairāku gadu tiesu darbi ar vairākām klostera mūķenēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu