Ziedošas pļavas, svaigs gaiss un miers - lauku īpašumi, kur aizmirst ikdienas steigu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Runā, ka cilvēki, kuri dzīvo laukos, ir laimīgāki un mierpilnāki nekā pilsētnieki. Apkārt valda klusums, svaigs gaiss un dabiska vide, kas ikdienu ļauj pavadīt harmoniskāk. Daļa cilvēku izvēlas savu dzīvi tikai daļēji pārorientēt uz laukiem, piemēram, dodoties turp brīvdienās, jo pilsētā viņiem ir darbs vai kādi citi pienākumi. Ja esi viens no tiem, kam apnikusi pilsētas nerimstošā kņada un vēlies aizbēgt uz kādu klusāku vietu, City24 piedāvā apskatīt četrus īpašumus pie dabas, kas gaida jaunus saimniekus.

Lauku īpašums gleznainajā Piebalgā

19,6 hektārus lielais zemesgabals sastāv no lauksaimniecības zemes un meža zemes, kas īpašniekam sniegs plašas lietojuma iespējas. Uz vienas no zemēm atrodas jaunuzcelta pusotra stāva mājiņa ar terasi, kamīnu, sanitāro mezglu ar dušu, kā arī diviem dīķiem blakus. Tāpat saglabājusies arī daļēji remontēta, 1930. gadā būvēta dzīvojamā ēka. Uz īpašumu ved grantēts piebraucamais ceļš.

Apskatīt lauku īpašumu gleznainajā Piebalgā!

Foto: City24.lv

Ainavisks un kopts īpašums pie Gaujas

Krimuldas pusē ir iespēja iegādāties sakoptu lauku īpašumu pie Gaujas, kas neatstās vienaldzīgus kā aktīvos, tā arī pasīvos dabas mīļotājus. Zemes kopējā platība ir 8000 kvadrātmetru, kas sniedz iespēju izvērsties zaļajā zonā, iestādot kādus papildu kokus, krūmus vai ierīkojot, piemēram, zemeņu dobi. Gar īpašumu ir izveidotas velotakas, savukārt līdz atpūtas vietai pašā Gaujas krastā ir vien 400 metri.

Apskatīt ainavisko īpašumu pie Gaujas!

Foto: City24.lv

Lauku viensēta pie Daugavpils ar plašu teritoriju

Lauku viensētas nosaukums «Skaisti» jau pasaka priekšā, ka šajā vietā ir krāšņa daba, brīnišķīgas ainavas un neskarta vide. Plašais īpašums sastāv no 17 hektāriem zemes un 10 hektāriem ezera teritorijas. Dzīvojamā māja atrodas pakalna galā, no kura paveras skats uz Kirjaniška ezeru un mežu. Tā kā gar ezera tālāko malu nav citu viensētu, dzīve šeit būs patiesi mierpilna. Lai gan pati ēka nav liela (četras istabas, virtuve, labierīcības), tai ir visas dzīvošanai nepieciešamās komunikācijas.

Apskatīt lauku viensētu pie Daugavas!

Foto: City24.lv

Guļbūves māja pie Daugavas

Dzīvojot īpašumā «Pēteravoti», iespējams, visvairāk novērtēsi skaisto skatu uz Daugavu, kas paveras, izejot uz kādas no terasēm. Īpašums sastāv no 2,9 hektāriem zemes, uz kuras atrodas koka guļbūves māja trīs līmeņos. Pirmajā līmenī atrodas pagrabs un terase ar skatu uz Daugavu. Otrajā līmenī – dzīvojamā istaba, virtuve, vannas istaba, terase ar skatu uz Daugavu. Trešajā līmenī – trīs guļamistabas un terase ar skatu uz Daugavu. Iekoptajā teritorijā atrodas arī malkas šķūnis, dīķis, avots un mežs.

Apskatīt guļbūves māju pie Daugavas!

Foto: City24.lv

Jaunceltne ar skatu uz Ēdoles pili

Savu iekārtojumu gaida trīs līmeņu jaunceltne Kuldīgas rajona Ēdolē. Nulles līmenī ir garāža, pirmajā stāvā plaša viesistaba, virtuve, pirts un sanitārais mezgls, otrajā stāvā ir četras istabas. Uz 1,2 hektāru lielā zemesgabala atrodas arī saimniecības ēka, kur atvēlēta vieta darbnīcai, dzīvojamai istabai, vasaras tualetei un malkas glabāšanai. Īpašumu iespējams veiksmīgi attīstīt tūrisma vajadzībām, jo no tā redzama Ēdoles pils, 15 kilometru attālumā atrodas tūristu iecienītā pilsēta Kuldīga un, ne mazāk svarīgi, īpašumam ir ērts piebraucamais ceļš.

Apskatīt jaunceltni ar skatu uz Ēdoles pili!

Foto: City24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu