Varavīksne Rīgas centrā jeb dzīvoklis, kur košuma netrūkst

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Veidojot mājokļa interjera krāsu gammu, visbiežāk tiek izvēlēti neitrālie toņi. Tomēr netrūkst arī mājvietu, kuru saimnieki uzdrīkstas atšķirties no citiem, interjeram izvēloties košas un dzīvespriecīgas krāsas. Viens no tādiem ir pieejams pārdošanā nekustamo īpašumu sludinājumā City24.lv – piedāvājam to apskatīt!

Košais mājoklis, kura iekārtojumā vērojama drosmīga atkāpšanās no mums ierastajiem standartiem, atrodas pašā Rīgas centrā, Blaumaņa ielā 5 – vēsturiskā, restaurētā jūgendstila ēkā, kas pēc arhitekta Jāņa Alkšņa projekta tapusi tālajā 1911.gadā. Dzīvoklis ir 142 kvadrātmetrus plašs un sastāv no piecām istabām, virtuves un divām vannas istabām.

Foto: City24.lv

Šis Blaumaņa ielas dzīvoklis, kas pats par sevi ir visai skandināviski askētisks balto sienu, durvju, gaismekļu, aizkaru un citu gaišu elementu dēļ, ir piemērs, kā veiksmīgi sava mājokļa interjerā iekļaut teju vai visas varavīksnes krāsas, vienlaikus saglabājot arī tā sākotnējo tīrību un eleganci.

Foto: City24.lv

Mājokļa baltās sienas, logi un radiatori ir kalpojuši kā audekls, uz kā veidot brīnišķīgu, dzīvesprieka un attieksmes pilnu mākslas darbu. Zils galds, melni krēsli, sarkani plaukti un krāsainas kanvas pie baltām sienām – šis Rīgas centrā esošais dzīvoklis ar savu neparasto, bet gaumīgo košumu nudien pārsteigs ikvienu.

Foto: City24.lv

Krāsām piesātināto mājokli ir iespējams izmantot arī kā biroju. Un, starp citu, katram no Blaumaņa ielas nama dzīvokļu īpašniekiem piederot arī 1/15 daļa no pirmajā stāvā esošā restorāna un vīna tirgotavas.

Apskati košo dzīvokli Rīgas centrā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu