No salātzaļā līdz smaragdam: kā interjerā iekļaut zaļo krāsu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Katram mājoklim ir sava personība, kur viena no komponentēm, kas palīdz to veidot, ir izvēlētā krāsu gamma. Visbagātīgākā no krāsām ir zaļā, kas asociējas ar dzīvi, auglību, dabu un svaigumu. Zaļās krāsas toņus interjera dizainā izmanto arvien biežāk, jo tie palīdz prātam atpūsties, uzlabo garastāvokli un ienes telpās svaigumu. Iedvesmojošo interjera un dizaina ideju portāls Homer.lv piedāvā uzzināt, kā un cik lielos apjomos to iekļaut sava mājokļa interjerā.

www.homer.lv

Ja vien izmantota pareizos daudzumos, zaļā krāsa visnotaļ veiksmīgi izskatīsies visās mājokļa telpās. Piemēram, ēdamistabu vai virtuvju interjeros plaši tiek izmantots smaragda zaļais krāsu tonis, jo tas telpā rada svaiguma sajūtu un palielina apetīti.

Mājokļa telpas

Vislabāk, ja tas ir apvienojumā ar sarkanās, oranžās vai pat dzeltenās krāsas toņiem, kas uz cilvēku atstāj līdzīgu efektu.

Foto: Publicitātes foto

Viesistabā zaļo krāsu kā tiešu akcentu var pielietot mēbelēs, dekoratīvajos spilvenos, paklājos un tamlīdzīgi. Piemēram, izvēloties telpā izvietot zaļu dīvānu, tas kļūs par istabas centrālo punktu, un piešķirs tai modernu un svaigu izskatu.

www.homer.lv

Foto: Publicitātes foto

Zaļie un zilie toņi – lūk, kombinācija, kas būs ideāli piemērota guļamistabai! Starp citu, uzturēšanās telpā, kur dominē šis toņu salikums, atstāj pozitīvu ietekmi uz cilvēka veselību.

Idejas guļamistabai

Foto: Publicitātes foto

Tie, kuri savā mājoklī grib ieviest pavisam nelielas pārmaiņas, šo dabas krāsu savā interjerā var iekļaut, izvēloties dažāda veida aksesuārus zaļos toņos. Kā, piemēram, sāls un piparu piederumus, pudeles,traukus, kastes, spilvenus, segas un tamlīdzīgi. Šie akcenti noteikti atsvaidzinās telpas kopējo izskatu.

Trauki, kastes, spilveni un segas

Jauni, aktuāli dizaini, izdevīgas cenas un īpaši piedāvājumi!

Apskati Homer.lv kampaņas piedāvājumus un iedvesmo savu mājokli pavasara pārvērtībām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu