Dizainera padoms: 5 idejas, kā skaisti noformēt kumodi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kumode ir ne tikai funkcionāls interjera priekšmets, bet arī telpas estētiska sastāvdaļa. Tā kā kumode nav tik augsta kā tradicionālais skapis, tās virsmu aizpilda ar dažādiem priekšmetiem, kuriem ir dekoratīvs mērķis. Interjera dizaina studijas INTRANTE vadītāja Lolita Freidmane sadarbībā ar DECCO CENTRU piedāvā piecas idejas, kā kumodi noformēt skaisti un pareizi.

INTRANTE

DECCO CENTRS

Lai skaisti un pareizi noformētu kumodi, jāņem vērā dažas detaļas un īpašības:

Vēlams, lai visi priekšmeti, kas atradīsies uz kumodes, savā starpā būtu saskaņoti - lai tie būtu atbilstoši kopējam mājas stilam un harmonizētu ar apkārtējo interjera vidi.

Foto: Publicitātes foto

Virs kumodes labi izskatīsies liels spogulis rāmī, mākslas darbs vai vienkārši ierāmēta fotogrāfija. Ja mākslas darbs tiks novietots pret kumodes centru, tad malās var izvietot izmērā augstus dekorus abās pusēs - statuetes, gaismas ķermeņus, svečturus.

Foto: Publicitātes foto

Nelielus priekšmetus ieteicams apvienot grupās pēc krāsu vai stilistikas principiem. Grāmatas vēlams kārtot horizontāli, savukārt uz tām var novietot nelielu dekoru, kas kompozīcijai piešķirs īpašu šarmu.

Foto: Publicitātes foto

Izvairieties no absolūtas simetrijas - šāda simetrija dabā neeksistē!

Foto: Publicitātes foto

Un, pats galvenais, nebaidieties pārkāpt noteikumus! Tie ir paredzēti, lai palīdzētu, nevis nomāktu radošo potenciālu un baudu dekorēt. Ja telpas pārmaiņu procesā atradīsiet risinājumu, kurš neiekļausies noteiktajos rāmjos, bet pateicoties tam jūs jutīsieties mājīgi - tātad tieši tas ir īstais!

Foto: Publicitātes foto

Jauni, aktuāli dizaini, izdevīgas cenas un īpaši piedāvājumi!

Apskati Homer.lv kampaņas piedāvājumus un iedvesmo savu mājokli pavasara pārvērtībām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu