Dzīve ūdens ieskautā vietā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielākajai daļai cilvēku pludmale saistās ar vietu, kurp doties atvaļinājumā vai nedēļas nogalē. Bet vai nebūtu patīkami ik dienu pavadīt, esot jūras, ezera vai upes tuvumā? Baudot ūdens šalkoņu un relaksējošu vidi? Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina iepazīt vairākus īpašumus dažādās Latvijas vietās, kas neatstās vienaldzīgus tos, kuriem tuva daba, svaigs gaiss un, protams, atpūta pie ūdens.

11 hektārus plašs īpašums pašā jūras krastā

Vidzemes akmeņainā pludmale, kas stiepjas vairāku kilometru garumā, valdzina ar savu mežonīgo, taču mierpilno dabu. Pārsimts metrus gar to iestiepjas īpašums Brīzes, kura kopējā platība ir 11 hektāri.

Foto: Publicitātes foto

Plašajā teritorijā atrodas dzīvojamā māja, viesu namiņš, tējas namiņš, kamīna māja un saimniecības ēka. Visas ēkas ir labiekārtotas un veidotas, izmantojot koka motīvus. Teritorijā atrodas arī 100 kvadrātmetrus liels dīķis ar strūklaku, kur vietu atradušas ne vien zivis, bet arī krāšņas ūdensrozes. Elegance un dabiskums – lūk, kas raksturo šo ēku kompleksu!

Māja "Brīzes"

Foto: Publicitātes foto

Ērta plānojuma dizaina māja Ādažos

Ir vairāki principi, pēc kuriem cilvēki izvēlas māju, kad viņiem ir ģimene. Piemēram, bērnudārza un skolas tuvums, veikali, sporta aktivitātes. Ja esi modernas un plašas mājas meklējumos netālu no Rīgas, tad šis īpašums būs tieši kā radīts.

Foto: Publicitātes foto

Mājas būvniecībā izmantoti tikai augstvērtīgi materiāli. Tai ir īpaši veidots dizains, kas izceļ ēkas veiksmīgo plānojumu. Divstāvu māja sevī ietver visu, kas nepieciešams omulīgai ģimenes dzīvei. Apkārt ir iekopta teritorija ar skaistu skatu, kas ļaus ģimeniskās pusdienas baudīt īpašā gaisotnē.

Ēka Ādažos

Foto: Publicitātes foto

Īpašums Limbažu ezera krastā aktīvās atpūtas cienītājiem

Iznomāt laivu, katamarānu, velosipēdu vai pamakšķerēt, bet pēc tam nodoties pirts rituāliem. Tas viss ir iespējams, iegādājoties īpašumu Limbažu ezera krastā.

Foto: Publicitātes foto

Potenciāli laba vieta tūristu piesaistīšanai, jo 2,2 hektārus plašajā īpašumā atrodas dzīvojamā māja ar sešām guļamistabām, garderobes telpām, plašu viesistabu, terasi un vairākām vannas istabām. Vēl tajā ietilpst labiekārtota viesu māja ar vairākām guļamistabām, kā arī pirts ēka. Dabas mīļotāji šeit var priecāties par skaisti iekoptu dārzu, diviem dīķiem un atpūtas zonu pie paša ezera.

Māja Limbažos

Foto: Publicitātes foto

Ekskluzīva lauku viensēta Kurzemes piekrastē

Ir pierādīts, ka cilvēki, kas dzīvo ūdenstilpju tuvumā, ir laimīgāki. Ūdens nomierina un liek aizmirst visas ikdienas rūpes un raizes. Iedomājieties, cik mierpilns būs prāts, ja apkārtnē ir veselas divas ūdenstilpes!

Foto: Publicitātes foto

Jūrkalnē esošais īpašums atrodas tikai 800 metru attālumā no jūras, un no tā pavisam netālu tek arī Rīvas upe. Teritorijā ir vēsturiska saimnieku māja, kā arī jaunuzcelta viesu māja ar pirti. Jaunais apvienojumā ar seno šeit veido īpašu šarmu, jo vienuviet baudāma lauku idille un modernisms.

Ekskluzīva lauku viensēta Jūrkalnē

Foto: Publicitātes foto

Dizaineru veidota privātmāja Ķīšezera krastā

Dzīve šķiet vēl skaistāka, ja, ēdot brokastis, vari ieelpot priežu smaržu un vērot rāmo Ķīšezeru. Vienkārši pabūt ar sevi – klusumā, kur netraucē ne transportlīdzekļu radītais troksnis, ne garāmejošo cilvēku plūsma.

Foto: Publicitātes foto

Jaunciemā esošā privātmāja, kas atrodas blakus jahtu klubam, sevī slēpj dizaineru veidotu interjeru ar plašām stiklotām durvīm un logiem, trīs terasēm, kamīnu, plašu viesistabu un vēl virkni ērtai dzīvei nepieciešamu elementu.

Privātmāja Jaunciemā

Foto: Publicitātes foto

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu