Omarion "Ollusion" (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klāt arī pirmais lielais gada R&B mūzikas albums - "Ollusion".

Omarion "Ollusion"

(EMI)

8/12

Pagājušā gada izskaņā klajā laisti vairāki svarīgi R&B mūzikas ieraksti, diemžēl nedz Krisa Brauna, nedz Alīšas Kīzas, nedz R.Kelija ierakstus laika trūkuma dēļ tā arī nepaspēju apskatīt, tādēļ kā nelielu kompensāciju piedāvāju šonedēļ klajā laisto 25 gadus vecā dziedoņa un dejotāja Omariona (savulaik B2K dalībnieka) trešo studijas plati "Ollusion".

Omarion "Ollusion"
Omarion "Ollusion" Foto: Publicitātes foto

Ja pirms apmēram trīs gadiem atslēga uz panākumiem bija kāds Timbalanda producēts skaņdarbs, piemēram, patiesi lieliskais "Ice Box", tad 2010.gadā par galveno hiphopa mūzikas "grūva" veidotāju izvirzījies Lil Veins (Lil Wayne) un viņa izdevniecība "Young Money". Arī Omarions uz brīdi bija sasaistījies ar Veinu, taču, saņemdams izdevīgāku piedāvājumu no giganta EMI, izšķīrās par labu tam (izveidojot pats savu apakšizdevniecību "StarWorld"). Tomēr "Young Money" producēšanas nospiedumi jūtami dziedātāja jaunajā albumā, īpaši jaunajā singlā "Hoodie" (skat. video).

Lai ieraksts kļūtu vēl "karstāks", plates pirmā singla un albuma ievadošajā skaņdarbā "I Get It In" pieaicināts  viens no patlaban redzamākajiem un skandalozākajiem reperiem Guči Meins (Gucci Mane).

Pats Omarions intervijās stāsta, ka šobrīd ir savā radošo spēku pilnbriedā un uzskata, ka ir viens no šā brīža top māksliniekiem, katrā ziņā savā žanrā noteikti. Atliek tikai piekrist, Omarions ir viens no labākajiem dejotājem R&B (Maikla Džeksona skolas pārstāvis), viņa kontā vairāki muzikāli interesanti singli, turklāt viņa galvenie favorīti Ašers (Usher) un Kriss Brauns (Chris Brown) cīnās katrs ar saviem dēmoniem.

Kopumā albums ir sabalansēts, tajā atrodami gaumīgi hiphopa un R&B hibrīdi, dažas melodiskas un klausāmas balādes ("Speedin'"), protams, saturiski dažas no tām ir pārāk atklātas un ar pārāk treknu akcentu uz divu cilvēku attiecību fizisko aspektu, taču tāds jau tas komerciālais R&B ir. Pie neveiksmēm jāmin priekšpēdējais skaņdarbs "I Think My Girl Is Bi..".

Izdošanas datums - 12.01.2010.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu